Connect with us

POP!MIX

Tragovi ostvarili suradnju sa Sergejem Ćetkovićem na novom singlu

pop!mix/news

Tragovi ostvarili suradnju sa Sergejem Ćetkovićem na novom singlu

Foto: Dario Lepoglavec

Tragovi ostvarili suradnju sa Sergejem Ćetkovićem na novom singlu

Nakon dvije godine pauze Tragovi objavili novi singl “Da si mi tu” koji su jedva čekali podijeliti s publikom!

Nakon više od dvije godine pauze od autorskog djelovanja, Tragovi su nam tu. Vraćaju se s devetim singlom po redu naziva Da si mi tu, a posebno su ponosni što su ostvarili suradnju sa Sergejem Ćetkovićem koji je autor glazbe i teksta. Dečki iz benda Tragovi i Sergej Ćetković su se upoznali u Popmark studiju u Beogradu kada su snimali pjesmu Ružmarin.

„Suradnja s njim bila je odlična. Vrlo brzo smo kliknuli i znali u kojem smjeru ćemo ići s novom pjesmom. Sergej je velika zvijezda na cijelom Balkanu i izuzetna nam je čast što potpisuje našu pjesmu„ oduševljeno je komentirao frontmen benda Mihael Bogčev.

Pjesma ima štih Tragova, ali je zadržala baladični Sergejev zvuk zahvaljujući fantastičnom dvojcu iz Popmarka – Marku Milatoviću i Vladanu Popoviću koji potpisuju aranžman i produkciju.

Suradnja s Tragovima oduševila je i Sergeja: „Obično na poziv mlađih kolega uradim “domaći zadatak”, pogledam u kom pravcu i na koji način razumiju i predstavljaju muziku, te da li smo na istoj talasnoj dužini. Sa Mihaelom i momcima je sve bilo na prvu loptu. Provjerena ekipa koju čine moji dugogodišnji saradnici Vladan Popović i Marko Milatović dali su svoj pečat i uradili odličan aranžman i produkciju. Drago mi je da je pjesma ” Da si mi tu” donesena na svijet njihovim rukama, da će ostaviti sjajan trag na muzičkom nebu i zamirisati kao zelen Ružmarin.

Nakon što je snimljen singl, dečki su odmah dobili ideju za spot, a redateljsku palicu je preuzeo Stjepan Dolenec iz Creative Factory-a, kojemu je to bio prvi glazbeni video spot. Njemu je ideja i želja bila da snimi spot u kojem će prikazati emotivnu priču i gdje u prvom planu neće biti svirke benda.

Spot je sniman na nekoliko lokacija, u Donjem Karinu na rijeci Karišnici, u Posedarju te u Zagrebu. Glavnu ulogu je preuzeo akademski glumac Marko Hergešić kojeg su Tragovi već predstavili na svojim društvenim mrežama na šaljiv način, a u spotu prikazuje jednu sasvim drugu emociju. Glavna glumica je Marija Bjelivuk, inače studentica ekonomije koja radi u sportskoj redakciji na RTL-u.

„Naši glumci savršeno su odradili traženu ulogu i pretvorili spot u priču koja će, sigurni smo, ganuti svakog gledatelja i probuditi emociju” komentirali su Tragovi.

Ova suradnja i singl bili su savršen vjetar u leđa i Tragovi u planu već imaju iduću pjesmu koju planiraju za ljeto ove godine, a s kojom će kompletirati prvi album. Vjerujemo da svi s nestrpljenjem očekujemo najveće hitove Tragova na jednom mjestu, a dotad ih možete pratiti, slušati i gledati na njihovim društvenim mrežama i streaming servisima.

Ali prije svega, poslušajte i pogledajte – Da si mi tu.

More in pop!mix/news

To Top