Connect with us

POP!MIX

The Strange ponovno na koncertnim pozornicama!

pop!mix/news

The Strange ponovno na koncertnim pozornicama!

Foto: Mare Milin

The Strange ponovno na koncertnim pozornicama!

The Strange, cro-americana miljenici i jedan od najboljih domaćih izvoznih rock proizvoda, nakon novog kreativnog zaleta s aktualnim EP izdanjem “Not Now Not Ever” objavljenim u kolovozu prošle godine, spremni su za nastavak koncertnih aktivnosti kojima se naročito raduju.

S obzirom da se koncerti sada ponovno vraćaju u punom mahu, ne propustite fantastičnu priliku uloviti The Strange u četvrtak, 31. ožujka, u uvijek posebnom ambijentu zagrebačkog Vintage Industrial Bara. Osim zagrebačke publike, i fanove s Kvarnera razveselit će vijest da bend stiže u riječki Pogon kulture, 2. travnja.

The Strange će na novim koncertnim datumima publiku zadiviti novim pjesmama s posljednjeg EP-a “Not Now Not Ever”, ali i starim, već provjerenim uspješnicama s iznimno hvaljenih izdanja, debija “Nights of Forgotten Films”,  EP-a “Comin’ Undone” i nagrađivanog “Echo Chamber”, s kojima su postigli sada već kultni status. Obje večeri čeka vas perfektan sklad indie rock americane i upečatljivog vokala Chrisa Eckmana, kombinacija koja se bez problema može smjestiti uz bok nekih od najboljih svjetskih americana uradaka, a u čijoj se live varijanti može osjetiti puna snaga.

Ulaznice za koncet u Zagrebu nabavite u pretprodaji po cijeni od 60 kn, odnosno 80 kn na dan koncerta. Ulaznice za riječki koncert iznose 60 kn do 27. ožujka, nakon toga 80 kn, dok će se na dan koncerta moći kupiti po cijeni od 100 kn.

Više informacija o koncertu u zagrebačkom Vintage Industrial Baru pronađite putem Facebook eventa, dok informacije o riječkom koncertu u Pogonu kulture potražite putem linka.

The Strange – Suffering Jukebox (Official Music Video)
***
The Strange je međunarodno priznat sastav o kojem se pisalo u prestižnim svjetskim publikacijama kao što su Pitchfork, Rolling Stone i Mojo. Iz tog razloga ne čudi kako The Strange privlači strastvenu publiku iz svih krajeva svijeta, a njihove pjesme perfektno se uklapaju u brojne strane indie-rock, americana playliste.
Novi materijal “Not Now Not Ever” stigao je tri godine nakon izlaska hvaljenog albuma “Echo Chamber” koji je bio magnet za domaće i inozemne glazbene kritičare, ali i za nagrade.

Bend je u 2022. nominiran za nezavisnu glazbenu nagradu Rock&Off u kategoriji najboljeg rock izvođača protekle godine, čiju je nagradu u istoj kategoriji osvojio u 2019. godini.  Dosad su proglašeni i dobitnicima natječaja Internacional Hrvatskog društva skladatelja sa svrhom promoviranja domaće glazbe na međunarodnom tržištu, a uz to su bili nominirani za nagradu IMPALA – European Independent Album of the Year.

The Strange – Not Now Not Ever (Official Music Video)

More in pop!mix/news

To Top