Connect with us

POP!MIX

The Dan Tepfer Trio u Puli – nove pjesme iz Pule u cijeli svijet!

pop!mix/news

The Dan Tepfer Trio u Puli – nove pjesme iz Pule u cijeli svijet!

The Dan Tepfer Trio u Puli – nove pjesme iz Pule u cijeli svijet!

The Dan Tepfer Trio održao odličan koncert na 3. Backstage Live Pula festivalu! Bio je to ujedno i treći koncert na festivalu, a velika čast je bila i to što su svi oni koji te večeri nisu mogli biti u INK Pula, u koncertu mogli uživati iz svojih domova putem livestreama na Tepferovom YouTubeu i Facebooku!

https://www.facebook.com/dantepfer/videos/561424935182988

Naime, Dan Tepfer je tijekom pandemije, svakog ponedjeljka svojim obožavateljima svirao preko livestreama pod nazivom Dan Tepfer’s Remote Connections, uglavnom iz svog doma. Od toga nije odustao ni ovoga ponedjeljka, ali ovoga puta je to prvi put učinio s nastupa uživo. Tako su u direktnom prijenosu iz Pule, njegovi obožavatelji diljem svijeta uživali u skladbama s njegovih albuma, ali i novima, nastalima tijekom pandemije.

Baš kao i ostali glazbenici, koje je unatoč strogim epidemiološkim mjerama i neizvjesnoj koronavirus situaciji, ugostio Backstage Live Pula festival pod vodstvom Dražena Kokanovića, i ovaj je talentirani trojac iz Pule otišao pun dojmova s željom da se vrate prvom prilikom ponovno.

Koliko im nedostaju vrhunske izvedbe uživo, pokazali su i svi u publici jer su glazbenike čak tri puta zvali na bis, čemu se band naravno odazvao.

S Danom Tepferom su nastupili poljski glazbenici Michal Baranski i Lukasz Zyta s kojima surađuje već više od deset godina, ali im je zbog pandemije ovo bio prvi nastup nakon dugo vremena. Zadovoljstvo zbog dugoiščekivanog nastupa pred publikom taođer nisu krili.

Posljednja prilika da publika uživa u vrhunskoj glazbi inozemnih jazz glaubenika u sklopu 3. Backstage Live Pula festivala  je 29. rujan kada u INK dolazi kvartet predvođen Adamom Nussbaumom i aktualnom projektom -The Leadbelly Project! Na tom projektu uz saksofonista Ohada Talmora, gitariste Steevea Cardenasa i Natea Radlyja, odaje počast bluesu i velikom blues glazbeniku Lead Bellyju kojeg obožava od najranije dobi. Naravno, radi se o suvremnom viđenju bluesa, primjerenom današnjem dobu.

Ograničeni broj ulaznica je u prodaji na blagajni Istarskog narodnog kazališta i na www.ink.hr

More in pop!mix/news

To Top