Connect with us

POP!MIX

Teo Grčić novom je pjesmom korak bliže debitantskom albumu

pop!mix/news

Teo Grčić novom je pjesmom korak bliže debitantskom albumu

FOTO: Vatroslav Divić

Teo Grčić novom je pjesmom korak bliže debitantskom albumu

Nakon tri uspješna singla, Tragovi, Čuvam te i Ti, mladi glazbenik i kantautor Teo Grčić vraća se s pjesmom Šav, snažnom pop baladom kojom progovara o prihvaćanju sebe kao posljednjem koraku prema potpunom življenju svoje istine. Isto tako, kroz pjesmu se provlači i poruka da sve ono što možemo zamisliti i proživjeti iza zatvorenih očiju, možemo ostvariti i u stvarnom životu.

Teu se na novom singlu, u izdanju Hit Recordsa, ponovno pridružila dobro poznata ekipa: glazbeni producent i klavijaturist Hrvoje Domazet, Josip Grgantov na gitarama, Mario Klarić na bubnjevima, Luka Brodarić na basu, ali i Dušan Alagić i Miljana Popović Materni.

Domazet je nagrađivani mladi skladatelj i aranžer koji je ove godine imao dvije uspješnice na Dori, Zaljubljen Cambi i Blind, Filipa Rudana. Dugogodišnji je suradnik Tomislava Mrduljaša te odnedavno i Tončija Huljića. Perspektivni gitarist Josip Grgantov nagrađen je na Splitskom festivalu 2020. za najbolju debitantsku pjesmu kao koautor glazbe, a Mario Klarić jedan je od najboljih hrvatskih bubnjara, stalni član benda Ante Gele i dobitnik Statusa za najboljeg instrumentalista u 2019. godini.

Stvaranju pjesme pridružio se i jedan od najboljih kompozitora i producenata u regiji, Dušan Alagić, koji je do sad surađivao s Joksimovićem, Ćetkovićem, Georievim, Kovačevićem i Severinom. Alagić se Grčiću pridružio s kompozicijom sola za violinu koju je za Šav odsvirala Miljana Popović Materni.

Dugogodišnji Oliverovi i Gibonnijevi back-vokali Brankica Jovanovski i Teo Brajčić pojavljuju se i u Šavu, a koreografiju i performans na svili napravila je Sara Šimić, koja je godinama usavršavala svoje plesne vještine i umijeća u Barceloni i Le Mansu. Za režiju i montažu ponovno je bio zadužen talentirani video producent Vatroslav Divić.

Novom pjesmom mladi je Sinjanin korak bliže debitantskom albumu, za koji kaže: Moj je san živjeti glazbu, a kako sama pjesma kaže – Ima jedan šav između stvarnosti i snova. Između se dogodi život sa svim svojim izazovima i preprekama iz kojih moramo jedino naučiti kako nadmašiti sebe svaki dan, loveći snove i živeći svoju istinu.

 

More in pop!mix/news

To Top