Connect with us

POP!MIX

Tam je predstavila remix singla “infierno” koji potpisuje pocket palma!

pop!mix/news

Tam je predstavila remix singla “infierno” koji potpisuje pocket palma!

tam, photo credit: Veljko Lalović

Tam je predstavila remix singla “infierno” koji potpisuje pocket palma!

Singl „infierno” beogradske kantautorice tam dobio je novu verziju u obliku remixa koji je kreirao zagrebački duo pocket palma! Pjesma je tako dobila potpuno novi, synthwave zvuk, a publici je dostupna za slušanje na digitalnim glazbenim platformama: tam.lnk.to/infiernoRemix

Ovaj je remix potpuno promijenio atmosferu pjesme iz toga da je sam slušaš i tuguješ u 80s sad bop – plešeš i malo si tužan, ali uživaš. Zbog te razlike u vajbu imam osjećaj da izbacujem potpuno novi singl”, objašnjava tam i nadodaje: „Ja sam veliki fan pocket palme još od njihove prve pjesme, a nedavno smo utvrdili da je osjećaj obostran, tako da je suradnja došla prirodno. Čim je pjesma izašla tražili su stemove i jako brzo su mi poslali gotov remix kojim sam oduševljena. Jedva čekam da radimo još projekata zajedno.”

R&B balada „infierno” predstavljena je krajem veljače i popraćena spotom koji nosi snažnu poruku i crpi inspiraciju iz grčke mitologije, a njome se tam, čije su pjesme sve zapaženije i među hrvatskom publikom, još jednom istaknula kao glazbenica i kantautorica.

Uz emotivnu „infierno”, ove je godine predstavila i hvaljene autorske singlove „brži od svega” i „aj ćao” za koje je objavila i atraktivne videospotove, a hrvatska će publika njene pjesme imati priliku ovog ljeta slušati i uživo tijekom njenog nastupa na Regius x Muzika.hr festivalu u Šibeniku, koji će se održati od 9. do 11. srpnja.

More in pop!mix/news

To Top