Connect with us

POP!MIX

Stjepan Lach novim singlom najavljuje prvi album

pop!mix/news

Stjepan Lach novim singlom najavljuje prvi album

Stjepan Lach novim singlom najavljuje prvi album

Mladi pjevač iza kojeg je već niz uspješnica polako, ali sigurno, gradi svoj prepoznatljiv put na domaćoj glazbenoj sceni. Za kraj ljeta Stjepan donosi veselu i poletnu pjesmu Dođi mi kao sunce za koju vjeruje da će brzo pronaći mjesto u srcima publike. Autor teksta je već provjereni Aleksandar Čubrilo kojem je ovo četvrta suradnja sa Stjepanom, dok je Lachu ovo autorski prvijenac. Naime, sam potpisuje glazbu, dok je za aranžman zaslužan Porinom nagrađeni Goran Kovačić.

„Posljednja suradnja sa Saletom (Aleksandar Čubrilo) bila je prije tri godine na pjesmi Više od ljubavi. U međuvremenu bi mi poslao poneki tekst pa tako i ovaj koji mi je odmah zapeo za oko. Moj „dio posla” bio je trenutak inspiracije gdje sam doslovno upalio diktafon i otpjevao tekst. Vjerujem da će mi uspjeh ove pjesme postati dovoljan motiv da još više radim autorske pjesme.”, govori Stjepan.

Spot za pjesmu Dođi mi kao sunce snimljen je u Rijeci. Najzaslužniji za spot je čovjek iza kamere, Josip Ninković koji se nakon sedam snimljenih spotova prvi put pojavljuje i ispred kamere. Spot je uljepšala i Paula Bošnjak.

„Spot je snimljen u rekordnom roku. Trebala su nam doslovno 3 sata neprekidnog rada i već smo imali gotovo sav potreban materijal. Vjerujem da je to rezultat višegodišnje suradnje i prijateljstva s Josipom tako da je često jedan mig dovoljan da shvatimo što želimo.”, ističe Lach.
Za kraj, upitali smo Stjepana kakvi su planovi.

„Nadam se da će se život konačno vratiti u normalu budući da imam velike planove što se tiče novih singlova kao i nastupa. U planu je izlazak debitantskog albuma ove jeseni, a paralelno s njim i svirke sa kompletnim bendom koji je baš ovih dana počeo uvježbavati repertoar. Pun sam želje za radom i pjevanjem i nastojat ćemo pripremiti svaki detalj kako bi mogli svi zajedno uživati u svirkama koje su pred nama.”
Koncert u Zagrebu koji je održan prije mjesec dana, a rasprodao se u samo jednom danu, garancija je uspjeha ovog mladog glazbenika.

 

More in pop!mix/news

To Top