Connect with us

POP!MIX

Silente – “Poljubi me za kraj” u utrci za Zlatni Studio i Cesaricu

pop!mix/news

Silente – “Poljubi me za kraj” u utrci za Zlatni Studio i Cesaricu

Foto: PR

Silente – “Poljubi me za kraj” u utrci za Zlatni Studio i Cesaricu

Novi singl grupe Silente “Poljubi me za kraj” nominiran je za najveću medijsku nagradu Zlatni studio za pjesmu godine. Singl je ujedno u utrci za glazbenu nagradu publike Cesarica i hit mjeseca studenog.

Nakon što je pjesma puna četiri tjedna bila na samom vrhu najemitiranijih u državi, čime je potvrđena kao apsolutni broj jedan mjeseca studenog u cijeloj državi, nominacija za Zlatni studio još je jedno priznanje za kraj godine. “Poljubi me za kraj” nominirana je za najbolju pjesmu.

Nagrada publike Cesarica još jednom je u mjesečne nominacije za hit godine uvrstila Silente, a aktualni singl je trenutno u utrci za pjesmu mjeseca studenog.

“Poljubi me za kraj” odmah je po izlasku ekspresno ušla na liste najslušanijih singlova u regiji, kao i u trending na YouTubeu, osvojila je publiku i eter, i to brže od svojih prethodnika, a do sada je video prešao 260 000 pregleda.

 

 

Pjesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović, a snimljena je uz produkciju Nikše Bratoša, koji je s bendom radio na njihovim najvećim hitovima. Video spot za novi singl bend je snimao u Dubrovniku, u Muzeju selfija i uspomena, te u hotelu Lacroma. Potpisuje ga dubrovački snimatelj Miran Brautović iz Palm Production, a sve je snimano pod vodstvom BAAM Produkcije i Mara Kockovića.

Nakon što je s “Navečer se srca lome” započela sjajna nova faza Silentea, nastavljena je velikim singlovima “Mene moje uši lažu” i “Nikada ovako”, koji su se oboje našli na ljestvicama najizvođenijih pjesama u državi. Singl i videospot “Poljubi me za kraj” još je jedna najava nadolazećeg četvrtog studijskog albuma Silentea planiranog za 2022. u izdanju LAA-a.

 

Silente će sjajnu godinu zaokružiti svirkama, a prva prilika za vidjeti novi singl kao i cijelu nisku hitova dolazi u narednim tjednima. Bend će odsvirati adventski koncert 18. prosinca u Đakovu, a sve će kulminirati nastupom za doček Nove godine na dubrovačkom Stradunu.

 

 

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top