Connect with us

POP!MIX

SENTINEO – Novi identitete uz novu pjesmu!

pop!mix/news

SENTINEO – Novi identitete uz novu pjesmu!

Foto | Vanessa Derner

SENTINEO – Novi identitete uz novu pjesmu!

Trećim  po redu singlom ‘Samo ti i ja’ Neo ujedno predstavlja i svoj novi identitet Sentineo. Njegova dosad najosobnija pjesma pruža drugačiju perspekivu o tematici koja je i dalje delikatna, ali realna i polako sve prihvaćenija u hrvatskom društvu.

”Htio sam na jednostavan, čak i naivan način izreći svoje osjećaje i misli o preprekama s kojima se susrećem u društvu u kojem živim samo zbog tuđih doživljaja moje seksualne orijentacije. Ovom pjesmom želim doprinijeti međusobnom razumijevanju oko pitanja „zabranjenih ljubavi“, a nadam se da će se pronaći i netko tko će vidjeti sebe u ovoj pjesmi i razumjeti kako nije sam. Za mene je glazba oduvijek bila umjetnost koja vrlo snažno ostavlja utisak na ljude i zaista mijenja svijet, stoga sam presretan da imam priliku ispričati ovu priču kroz glazbu. Pjesmu sam napisao s 20 godina i bilo je potrebno vremena da je odlučim podijeliti sa svijetom. Većina mojih pjesama ima priče koje vučem iz svog života, a priča ove pjesme govori o jednom velikom dijelu mene koji je sa mnom otkad znam za sebe.” – ispričao nam je Sentineo o novoj upravo objavljenoj pjesmi.

Foto | Vanessa Derner

Produkciju pjesme, mix i master potpisuje Ivan Mihaljević iz Supersonic Songbird studija, a glazbu, tekst i aranžman Sentineo, uz Ivana Mihaljevića koji mu se pridružio i u aranžmanu. Za produkciju spota zaslužna je Romana Pavliša, za scenarij Sentineo zajedno s Dinkom Šimcem koji ga je i režirao, a spot je sniman u Koprivnici i Zagrebu. 

”Velika mi je bila čast surađivati s Ivanom, Dinkom i s ostatkom ekipe koja je radila na ovom projektu koji za mene osobno ima velik značaj, a nadam se da će taj značaj i drugi moći prepoznati.” – poručio je.

More in pop!mix/news

To Top