Connect with us

POP!MIX

Savršen spoj publike i benda: Let 3 na šibenskoj tvrđavi

pop!mix/news

Savršen spoj publike i benda: Let 3 na šibenskoj tvrđavi

Savršen spoj publike i benda: Let 3 na šibenskoj tvrđavi

Glasni i nabrijani – riječka grupa Let 3 okupila je brojne generacije ljubitelja rocka! Još odavno su dokazali da su prvorazredna rock atrakcija i zaista unikatna umjetnička pojava, a u kolovozu su prvi put nastupali na Tvrđavi sv. Mihovila gdje su  ljubitelje žestokog zvuka itekako oduševili svojim  hitovima.

„ Bilo je rasprodano sve. To znači da je bio jako veliki interes za koncert. Atmosfera je bila baš strašno, strašno dobra. To je baš taj  osjećaj kada sviramo sami i kada dođe baš naša publika koja voli naše pjesme, a mi volimo tu publiku. To je savršen spoj publike i benda“, izjavio je Mrle nakon njihovog sjajnog koncertu u Šibeniku.

Jedan od naših najoriginalnijih i najuspješnijih rock bendova još je jednom oduševio sve okupljene. Prlja, Mrle i ostatak ekipe su se potrudili da ovim koncertom malo i iznenade šibensku publiku, pa se tu osim novih našle i neke starije pjesme ovog benda.  Doslovce se izmjenjivao hit za hitom; “Kontinentio”, “999”, “Omađijaj me”, “Profesor Jakov”, “Ero s onog svijeta”, “Drama”, “Riječke pičke”, “Kurcem u čelo” i “Izgubljeni”.

Mrle nije mogao sakriti oduševljenje šibenskom publikom: „To je prava ona publika koja zna sve naše pjesme i uživa tu  s nama od početka do kraja. Ono što mi je najznačajnije što vidim ovdje u publici majke sa svojom djecom, bake sa svojim unucima. Znači da to ide već s koljena na koljeno. To je dobar znak. Svirat ćemo još barem sto godina“.

Provokativnost i kontroverznost su alati kojima dopiru do publike ; „Provokacije su bile oduvijek neizostavni dio našeg izraza. Svjesni smo toga da putem njih  možemo doprijeti do većeg broja “glava” i na taj način ih ponukati da pogledaju oko sebe i svojim angažmanom doprinesu da i njihove glave žive ljepše i slobodnije“.

Nakon ovog prvog kolovoškog koncerta, pozornica na šibenskoj tvrđavi u kolovozu bit će rezervirana još za nastupe Nene Belana i Fiumensa te TBF-a, a za svaki od koncerata Mastercard i RTL Music i dalje će nuditi posebna iskustva na priceless.com/hrvatska. Sve što trebate napraviti kako biste došli do svog paketa i iznenadili svoje društvo jest registrirati se svojom Mastercard karticom i redovito pratiti ondje objavljene ponude.

More in pop!mix/news

To Top