Connect with us

POP!MIX

Saša Matić: ‘Volio bih s mojim Petrom Grašom snimiti duet’

pop!mix/news

Saša Matić: ‘Volio bih s mojim Petrom Grašom snimiti duet’

Foto: Saša Matić FB

Saša Matić: ‘Volio bih s mojim Petrom Grašom snimiti duet’

Regionalna zvijezda Saša Matić za Extra FM otkrio je s kojim bi pjevačem volio snimiti duet, prisjetio se druženja s autoricom brojnih hitova, jednom od najplodnijih tekstopiskinja Marinom Tucaković, a ispričao je i da se posebno raduje koncertu u Spaladium areni.

Sašin duet s Jelenom Rozgom ‘Ti i ja’ privukao je veliku pažnju publike. To je trenutno najpopularnija pjesma na YouTubeu s njegovog posljednjeg albuma ‘Dva života’. Postoji li još neki izvođač s kojim bi htio snimiti duet, a još nije, zanimalo je voditeljicu Ivonu Ažić.

‘Moj veliki prijatelj je Petar Grašo. Volio bih s mojim Petrom snimiti nešto’, otkrio je Saša Matić.

Jednu od 14 pjesama s njegovog novog albuma potpisuje pokojna Marina Tucaković. Matić je istaknuo da je ona bila velika osoba u njegovom životu i žena vrijedna poštovanja, a prisjetio se i jedne njihove rasprave o pjesmi.

‘Snimam ja s Radom Manojlović pjesmu ‘Mešaj, mala’ i ona meni čita refren – Mešaj, mešaj, mala, svaku noć do zore… Ja kažem – Stop, nemoj, majke ti. Ja koji sam pjevao ‘Anđeo čuvar’, ‘Kad ljubav zakasni’, ‘Kralj izgubljenih stvari’ da pjevam ‘Mešaj, mala’, nemoj, molim te. Kaže ona – Neka miješa, mlada je, što sad. Ajde, kad ti kažeš, neka miješa’, uz osmijeh je zaključio Matić.

Iza njega je 20 godina uspješne karijere, a u slavljeničkoj godini održat će dva velika koncerta u Hrvatskoj, u zagrebačkoj i splitskoj Areni. Najavljuje dobre svirke, dobar izbor pjesama i dobru energiju.

‘Posebno me raduje to što ću svirati u Splitu. Svojim sam suradnicima već dosadio sa Splitom, super mi je raditi Spaladium arenu. Mislim da su oni odlučili mene malo skinuti s vrata – daj da Matiću ispunimo želju da se odsvira taj Split’, ispričao je pjevač za Extra FM.

More in pop!mix/news

To Top