Connect with us

POP!MIX

S.A.R.S. ponovo u Zagrebu!

pop!mix/news

S.A.R.S. ponovo u Zagrebu!

S.A.R.S. ponovo u Zagrebu!

SUBOTA / 18.09.2021. / ZAGREBAČKI VELESAJAM

Foto | promo

Dvije i pol godine od njihovog posljednjeg zagrebačkog nastupa, jedna od najpopularniji grupa u regiji -S.A.R.S., održat će veliki koncert na zanimljivoj open air lokaciji ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu. Bit će ovo ujedno i najveći koncert benda u Zagrebu od legendarnog dvodnevnog nastupa u velikoj dvorani Doma sportova u listopadu 2016. godine.

Miljenici zagrebačke publike, uz čiju pomoć su prije sedam godina snimili i svoj live album ‘Mir i ljubav (Live @ Dom sportova)’ i ovoga puta pripremaju spektakl na kojem će uz cijeli niz velikih hitova iz svoje bogate pjesmarice, puput kultnih singlova ‘Lutka’, ‘Buđav lebac’, ‘Klinka’, ‘Rakija’ i ‘Perspektiva’, premijerno uživo izvesti i sjajni i aktualni singl ‘Gluva’, a možda nas iznenade s još kojom od novih pjesama koje su već snimljene za nadolazeći osmi album u karijeri.

Foto | promo

Kao i do sada, očekujemo da će se i za ovaj koncert S.A.R.S.-a tražiti ulaznica više te je sasvim sigurno pred nama još jedan glazbeni događaj koji nikako ne smijete propustiti. Ulaznice za koncert po promotivnoj early bird cijeni od 90 kn za stajanje možete kupiti od danas pa do 01.09, na prodajnim mjestima i u sustavu Eventim.hr. Nakon toga cijena raste na 110 kn.

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama, uz predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa, koji će se moći napraviti i na ulazu u koncertni prostor. Cijena testa biti će poznata naknadno, a organizator će se truditi da ona bude što je moguće manja.

Facebook event:

S.A.R.S. / SUBOTA/ 18.9.2021./ ZAGREBAČKI VELESAJAM

KUPI ULAZNICE –> EVENTIM.HR

 

More in pop!mix/news

To Top