Connect with us

POP!MIX

Rock&Off nominacije za Bad Daughter, Jonathan i Pipse

pop!mix/news

Rock&Off nominacije za Bad Daughter, Jonathan i Pipse

Foto: PR

Rock&Off nominacije za Bad Daughter, Jonathan i Pipse

Prema jučer objavljenim nominacijama za četvrto izdanje nezavisne novinarske nagrade Rock&Off Bad Daughter, te grupe Jonathan i PipsChips&Videoclips skupili su ih čak devet, smještenih u pet različitih kategorija.

 

Očekivano, Bad Daughter predvodi popis s četiri nominacije. Hvaljeni „Let Me Panic“ nominiran je za Album godine, singl „Thick“ za Pjesmu godine, a sam Bad Daughter za Pop&Off izvođača, kao i za Iskonovu nagradu publike. Podsjetimo, izdanje „Let Me Panic“ nedavno je izabrano na hrvatski album godine prema izboru 40 domaćih glazbenih kritičara.

 

Grupa Jonathan uhvatila je tri nominacije, i to sa singlom „Falling“ za Pjesmu godine, za Koncertnog izvođača, kao iz nagradu publike, u kojoj su se našli i Pipsi. Velikom zagrebačkom rock bendu pripala je i nominacija za Koncertnog izvođača 2021. godine.

 

Uz navedene nominacije spomenimo da je grupi marisol dodjeljena nagrada Moj prvi Music pub namjenjena mladim glazbenicima i novim glazbenim imenima koja su tijekom godine ostavila znatniji trag na domaćoj glazbenoj sceni.

 

 

 

 

 

More in pop!mix/news

To Top