Connect with us

POP!MIX

Putokazi imaju ekskluzivno predstavljanje albuma ‘Meandri’ uz uspješnice karijere

pop!mix/news

Putokazi imaju ekskluzivno predstavljanje albuma ‘Meandri’ uz uspješnice karijere

Foto: PR

Putokazi imaju ekskluzivno predstavljanje albuma ‘Meandri’ uz uspješnice karijere

arheološkom parku Mirine, pored Omišlja na otoku Krku, tik do mora u ostacima ranokršćanske bazilike i rimskog grada Fulfinuma, u iznimnoj akustici i ambijentu, u petak, 2. srpnja 2021. u 21 satPutokazi ekskluzivno predstavljaju album Meandri uz hit uspješnice karijere. Ovo 90 minutno glazbeno putovanje Putokaza uključuje i prikazivanje nekih od video zapisa iz omnibus filma Meandri, redateljice Gee Rajić. Glazbeni video omnibus Meandri snimljen je na brojnim lokacijama Kvarnera, na Rječini, u Rijeci i Istri.
Podsjetimo, Putokazi su i u vrijeme najveće tišine stvarali. U veljači su premijerno promovirali omnibus film Meandri, nakon čega su u ožujku, na njima jedinstven način, prikazivali omnibus na pročeljima zgrada, u riječkim četvrtima.

Mirine su pak prilika da publika doživi predstavljanje hvaljenog albuma “Meandri” uživo. “Skladbe u Meandrima Putokaza su putovanja koja izmjenjuju tijek, korita Rječine, oštro i krivudavo s promjenama pravca, ali uvijek s konačnim ciljem. Konačnim poput Smrti, koja je uvijek na koncu novog početka.  Ako nisi upoznao tamu, nećeš znati cijeniti Svjetlost. Ako ne poštuješ Tugu i Smrt, nećeš znati poštovati Život”,  kažu Putokazi.

Glasovnu izvedbu pjevača Putokaza u “Meandrima” prate autohtoni žičani instrumenti u tradicionalnim ritmovima Primorja, Hrvatske i svih strana svijeta. Gost na lutnji i gitari je Zoran Majstorović.

Događaj je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.
Organizatori su grad  Omišalj i TZ Omišalj uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Stoga je broj mjesta ograničen, a gratis pozivnice mogu se preuzeti u riječkom Dallas Music Shopu i TZ Omišalj.

More in pop!mix/news

To Top