Connect with us

POP!MIX

Pravo vrijeme je za prvi album Barbare Munjas “Right Place & Right Time”!

pop!mix/news

Pravo vrijeme je za prvi album Barbare Munjas “Right Place & Right Time”!

Foto: PR

Pravo vrijeme je za prvi album Barbare Munjas “Right Place & Right Time”!

Dugoočekivani album “Right Place & Right Time” jedinstvene i svestrane glazbenice Barbare Munjas napokon je ugledao svjetlo dana!

Na “Right Place & Right Time” nalazi se deset pjesama, svojevrsnih fragmenata jednog perioda koji za Barbaru simbolizira putovanje kroz sazrijevanje i osobnu evoluciju,:

Nakon što je sve zgotovljeno shvaćam da je ovaj album zapravo bio put traganja, i pritom ne mislim samo na traganje u glazbenom smislu, već traganje na nekoj osobnoj, ljudskoj razini. Izlučena je jedna faza propitkivanja, period sazrijevanja i evolucija razmišljanja. Prikupljeni su fragmenti jednog perioda i stavljeni da zajedno tvore ovu cjelinu, priču jednog razdoblja kroz 10 pjesama koja ovu zbirku čini pečatom jednog vremena.”, ispričala je Barbara.


Foto by Ira & John

Na albumu se nalaze i singlovi kojima je Barbara već osvojila publiku i kritiku, a riječ je o pjesmama “Gone Back”, “Like i Wanted”, “I Will Be Standing”:

“Ovaj album je svojevrsno putovanje od zauzimanja stava sa “I will be standing”, odlučnosti da se prođe kroz sve nedaće i ljepote puta te stigne na pravo mjesto u pravo vrijeme. “, otkrila je Barbara.


Foto by Ira & John

Barbari se na radu na albumu pridružila njezina već dobro uhodana ekipa:

“Puno je ljudi oko mene koji su mi pomogli doći na to pravo mjesto u pravo vrijeme i bez njih bi to bio teško savladiv izazov. Tu su oni koji su prisutni u gotovo svakoj pjesmi, a to su Alen Bernobić, koji osim sviranjem sudjeluje kao aranžer i producent većine pjesama, zatim Marko Kalčić koji je osim što je oplemenio album svojim basevima i masterirao sve, te Goran Salvi na bubnjevima. Cijela ova priča je počela 2018. kada smo ušli u studio Partyzan kod Marijana Jelenića koji je producirao i koproducirao dvije pjesme koje je Perica Šuran miksao. U drugoj polovici snimanja su se na radu albuma pojavili Dino Kalčić i Alan Rešidović te začinili stvar svojom magijom, a valja spomenuti i gostujuće glazbenike kao što su Željka Veverec, Luka Žužić, Mario Žužić, Cristina Lubiana, Elvis Geržinić i Ivan Šugar. Svatko od ovih glazbenika je dao svoju čaroliju ovim pjesmama i oplemenio album svojim jedinstvenim glazbenim pečatom.”


Foto by Ira & John

Right Place & Right Time” već je počeo skupljati dobre kritike pa je tako Zlatko Gall zaportal Mixer.HR album ocijenio s maksimalnih pet zvjezdica:

“Barbara se potvrdila kao sjajna kantautorica s vizijom i razlogom za pjesmu k tome i istančanog ukusa u odabiru sjajnih glazbenika koji su dali svoj pečat albumu te producenata. Posebice sveprisutnog Alena Bernobića koji je vrhunski odradio posao”, Zlatko Gall (Mixer.HR).

Album “Right Place & Right Time” dostupan je na svim streaming servisma, a uskoro će u prodaji biti i CD.

Fotografije u visokoj rezoluciji s obaveznim potpisom Ira & John možete preuzeti na linku, autorica naslovne fotografije je Ira Tomić, a dizajn naslovnice potpisuje Sebastian Santrač.

POPIS PJESAMA:

I Will Be Standing
Spring Water
Go With The Flow
Sadness
Farewell
Product Of Your Ego
Like I Wanted
Gone Back
Men
Right Place & Right Time

Barbara Munjas  – I Will Be Standing
Barbara Munjas  – Like I Wanted
Barbara Munjas  – Gone Back

More in pop!mix/news

To Top