Connect with us

POP!MIX

Posljednjih 100 ulaznica za zagrebački koncert Hladnog piva

pop!mix/news

Posljednjih 100 ulaznica za zagrebački koncert Hladnog piva

foto: Instagram Hladno pivo

Posljednjih 100 ulaznica za zagrebački koncert Hladnog piva

Dom sportova – Zagreb // 13. i 14. listopad 2022.

Zagreb, 10. listopada 2022. – U prodaji je preostalo posljednjih 100 ulaznica za koncert koji će grupa Hladno Pivo održati u zagrebačkom Domu sportova 13. listopada. Nakon što i one odu zadnje dvije svirke Piva u njihovom rodnom gradu, na duže neodređeno vrijeme, bit će rasprodane.

Prvi koncert najavljen za petak 14. listopada rasprodao se sredinom rujna, nakon čega je dodan još jedan datum i to u četvrtak, dan ranije. Razumljivo ogroman interes rezultirao je sa svega 100 dostupnih ulaznica za koje se očekuje da će otići danas u toku dana. Cijena im iznosi 120 kn, a kupiti se mogu na prodajnim mjestima i na web siteu Eventima.

Obje večeri vrata Doma sportova otvorit će se u 19:00, a Hladno pivo će početi u 21:00. Kičma oba koncerta bit će ista, s najvažnijim hitovima, ali svaki nastup imat će barem pola programa koji će se potpuno razlikovati, što znači da će bend odsvirati gotovo 50 različitih pjesama kroz dva dana.

 

Nakon Zagreba Hladno pivo će do kraja turneje „35 za 35“ svirati u Beogradu, Sarajevu, Mariboru te, kao posljednji koncert, 29. listopada u istarskom Humu.

More in pop!mix/news

To Top