Connect with us

POP!MIX

Petar Grašo je osvojio Cesaricu za Hit godine!

pop!mix/news

Petar Grašo je osvojio Cesaricu za Hit godine!

Foto: Matej Grgić

Petar Grašo je osvojio Cesaricu za Hit godine!

Uzbudljivo finale dodjele nagrade Cesarica održalo se sinoć u City Plazi Zagreb! Petar Grašo s pjesmom “Jel’ ti reka ‘ko” osvojio je Cesaricu za Hit godine! 

Autori pjesme su Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a bračni par Huljić osvojio je i nagradu za Hit autore. Osim pobjedničke pjesme, u finalu su imali još dvije pjesme – “Tvoja i gotovo” koju izvodi Lorena i “Inamorana” koju izvode Tonči & Madre Badessa ft. Petar Grašo.

Osim Tončija i Vjekoslave Huljić, nagradu za Hit autora osvojio je i Branimir Mihaljević koji je također u 2021. imao 3 pjesme u finalu – “Tick-Tock” koju izvodi Albina i dvije pjesme Željka Bebeka – “Kupit ću nam sat” i “Kćeri moja”. Pjesma “Kupit ću nam sat” Željka Bebeka osvojila je večeras i nagradu Cesarica za Zabavni hit, a Albinina “Tick-Tock” Cesaricu za Internet hit.

Matija Cvek je s pjesmom “Ptice” osvojio Cesaricu za Radijski hit, Silente s pjesmom “Poljubi me za kraj” ponio je kući statuu Cesarice za Rock hit, a “Inamorana” Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše – Cesaricu za Pop hit.

Kroz uzbudljivu večer vodio nas je Ivan Vukušić kojem su se na bini pridružile glumice Petra Kurtela, Daria Lorenzi, Tessa Litvan, Kristina Krepela, Iva Jerković i Buga Marija Šimić.

Poseban trenutak večeri bila je izvedba Dine Purića, Stjepana Lacha, Vjekoslava Ključarića i Igora Drvenkara posvećena nedavno preminulom Akiju Rahimovskom. U pratnji orkestra otpjevali su legendarne hitove Parnog Valjka – “Kada me dotakne”, “Pusti nek’ traje”, “Moja je pjesma lagana” i “Zastave”.

More in pop!mix/news

To Top