Connect with us

POP!MIX

Ovog vikenda u Petom Kupeu istaknuti predstavnici svjetske techno i house scene

pop!mix/news

Ovog vikenda u Petom Kupeu istaknuti predstavnici svjetske techno i house scene

Ovog vikenda u Petom Kupeu istaknuti predstavnici svjetske techno i house scene

Kao gost Zag/Rave partyja iz Berlina dolazi techno legenda Freddy K • Pariški majstor housea Aleqs Notal otvara novu sezonu CYCLE partyja

Peti Kupe ovog vikenda nudi sjajnu zabavu za ljubitelje najpopularnijih žanrova elektroničke glazbe.

Punokrvni techno party donosi u petak, 30. rujna kolektiv Zag/Rave. Sa svojom devijantnom selekcijom iz Berlina dolazi Freddy K, kojeg zbog potpune predanosti žanru zovu i techno aktivistom. Freddy vodi aktivističku kampanju s plesnog podija, zagovara vinil i mlade talente te jača scenu iz sjene. Poznat je po devijantnim odabirima i maratonskim DJ setovima, a posebno po zatvaranjima Berghaina. Jer, kako sam kaže, posljednjih 20 minuta su najbitnije.

Uz njega nastupa Phrasal, mladi i perspektivni DJ iz Osijeka čije setove definiraju melodični i transcendentalni zvukovi pod utjecajem brzog i groove ritma. Sve će začiniti rezident Zag/rave partyja Miro Von Berlin koji u posljednje vrijeme svojim setovima punim raznih podžanrova techna brusi svoje vještine u poznatim berlinskim klubovima kao što su RSO, about blank, Aeden i Anomalie.

Već u subotu, 1. listopada klub zauzima kolektiv CYCLE s novim konceptom svojih partyja na kojem će predstavljati najbolje s europske i svjetske scene. Prvi gost je Aleqs Notal, pariški DJ s 20 godina iskustva i vrhunskim izdanjima na nekima od najboljih labelova. Njegovi live setovi i podcasti nepogrešivo daju uvid u utjecaje koje jasno prenosi na svoju produkciju. Notal voli opskurne deep house dragulje, house klasike prošarane organskim i živim perkusijama i deep Detroit techno pločama.

Beskompromisan i energičan set prezentirat će ove subote i u Petom Kupeu gdje će mu se pridružiti i kuratori CYCLE partyja Jan Kinčl i Matija Duić te mladi DJ Lovro Baletić.

Ulaznice za događanja u Petom Kupeu dostupne su putem poveznice.

More in pop!mix/news

To Top