Connect with us

POP!MIX

Novi tročlani bend Willow Avenue se predstavio prvim singlom

pop!mix/news

Novi tročlani bend Willow Avenue se predstavio prvim singlom

Foto: PR

Novi tročlani bend Willow Avenue se predstavio prvim singlom

Willow Avenue novi je tročlani bend koji čine Mary May, Jack de Shaw i Ante Perković, a predstavljaju se prvim singlom “Hello, Goodbye” kojeg prati i video spot.

 

“Mi ništa nismo htjeli, samo smo se družili”, opisuje bend kako je došlo do suradnje, koristeći riječi Ante Perkovića. U vrijeme prvog lockdowna trojac je počeo provoditi vrijeme zajedno jer su najbliži susjedi u jednom zagrebačkom kvartu. Za glazbu koju su Jack de Shaw (Jakša Perković) i Ante Perković zajedno stvarali, naša hvaljena kantautorica Mary May (Marija Butirić) napisala je stihove i dala im melodiju.

“Hello, Goodbye” prva je pjesma koju je trio napravio, spontano i neplanirano, a koristi tišinu, minimalizam i prostor kao temelje na kojima počiva. Pjesmu prati i vizualni dio, video u obliku pokretne slike koju je konceptualno razradila, te snimila i montirala Barbara Raad, a sve je snimano u prostorima Laube.

Foto:PR

 

Prvi singl uvod je u album koji će pod nazivom “Come What May” sadržavati osam pjesama i biti objavljen 28. travnja za LAA. Sve su pjesme snimljene u stanu na zagrebačkom Vrbiku, a za mix i master potpisuje Jack de Shaw, dok je za dizajn covera albuma zadužena mlada dizajnerica Klasja Habjan. Bend Willow Avenue već za sredinu travnja najavljuje objavu još jednog singla – “For Your Money”.

 

 

 

 

More in pop!mix/news

To Top