Connect with us

POP!MIX

Novi singl sestara Husar i Brune Krajcara “Volim život”

pop!mix/news

Novi singl sestara Husar i Brune Krajcara “Volim život”

Novi singl sestara Husar i Brune Krajcara “Volim život”

Na novom singlu “Volim život” Bruno Krajcar udružio je snage s Marijom Husar Rimac & Ivanom Husar Mlinac

Kantautor Bruno Krajcar daruje singl “Volim život” s Porinom nagrađenog albuma “Sve će biti dobro” koji je na nedavnoj dodjeli naše najznačajnije glazbene nagrade proglašen najboljim u kategoriji Albuma popularne duhovne glazbe. Na pjesmi “Volim život” koja slavi dar života, Bruno je udružio snage s našim eminentnim pjevačkim divama, sestrama Marijom i Ivanom Husar.

Čovjek često zaboravlja činjenicu da je svaki život najveće čudo i tada iz nezahvalnosti dolazi do nezadovoljstva, čovjek ulazi u prostor tame. Zahvalnost je najljepša molitva i najbrži put do sreće. Biti zahvalan, voljeti Boga i bližnjega svoga kao sebe samoga znači uči prostor Svjetlosti, znači već na ovom svijetu osjetiti ljepotu raja.”, o pjesmi je rekao Bruno.

Pjesmu prati i video spot u režiji Elizabete Ružić:

Spot je sniman u Kašteliru, malenom mjestu u Istri. Lokacije spota su odabrane tako da atmosferično prikazuju ugođaj pjesme.To je topla priča o ljubavi među svim generacijama te kako ona raste zajedno s nama i osnažuje se s vremenom, od osjećaja prve ljubavi do gledanja svojih unuka kako rastu.”, ispričala je Elizabeta.

Spot su snimali Rose-art video produkcija, snimao je Josip Pino Ružić uz asistenciju Terezije Ružić, a režirala je Elizabeta Ružić. U spotu su glumili Terezija Rakitovac, Filip Ružić, Paola Roce, Vedran Bačac, Hana i Tin Dujmović, Gracijela Ružić i Franjo Dananić.

More in pop!mix/news

To Top