Connect with us

POP!MIX

Noelle ima najviši ulaz na HR TOP 40 – osvojila je visoko 3. mjesto

pop!mix/news

Noelle ima najviši ulaz na HR TOP 40 – osvojila je visoko 3. mjesto

Foto: Marko Džavić

Noelle ima najviši ulaz na HR TOP 40 – osvojila je visoko 3. mjesto

Noelle je sa svojim novim singlom „Mogu ja to” nastavila usješan niz i već nakon prvog tjedna u radijskom eteru pjesma je kao najviši ulaz zasjela na visoko 3. mjesto službene nacionalne top liste HRTOP 40.

Time je ponovila uspjeh koji je postigla s prvim singlom „Halo“. Pjesmu autorski potpisuje HitFactory, a za vrhunski zvuk i glazbenu produkciju zaslužan je Ivan Zečić – Zetz. Pjesmu prati atraktivan video spot u režiji Marka Džavića, koji je u kratkom vremenu prikupio više od 20.000 pregleda i brojne pozitivne komentare.

Noelle i dalje uspješno kombinira pjevanje i ples. Njen plesni studio „Illusion” upravo je proslavio jubilarni deseti rođendan. Kroz plesni studio prošle su brojne generacije polaznika svih uzrasta, a na plesnim natjecanjima ostvarili su brojne uspješne nastupe i osvojili nagrade.

Povodom ulaska pjesme „Mogu ja to” na top listu najslušanijih singlova u Hrvatskoj, Noelle se zahvalila svima koji su tome doprinijeli.

„Izuzetno me je razveselila vijest da je moj novi singl „Mogu ja to” kao najviši ulaz zasjeo na 3.mjesto top liste HRTOP 40. To je potvrda da smo na pravom putu i da je Zetz i ovaj put pogodio ukus brojnih slušatelja. Od srca se zahvaljujem glazbenim urednicima i svim ostalim dragim ljudima na radio postajama, koji su pjesmu prepoznali i emitirali je u tolikom broju. Bez njih to ne bi bilo moguće!

Pjesma „Mogu ja to” za mene je posebno važna, jer prenosi moju životnu filozofiju i poruku da je u životu sve moguće postići ako smo dovoljno ustrajni i ako vjerujemo u sebe. Te riječi su moja mantra. Ponavljam ih svaki put kada naiđem na problem i vjerujte, to mi stvarno pomaže. Prije nego je pjesma  “Mogu ja to” ugledala svjetlo dana, rekla sam sama sebi da ukoliko samo jednu osobu pjesma barem malo motivira da pobijedi možda i najmanji životni izazov, bit ću presretna i smatrat ću da je pjesma postigla svoj cilj. Danas, kada mi svakodnevno pristižu brojni pozitivni komentari i pohvale slušatelja, vidim da sam taj cilj postigla. I više od toga. Najviše su me dojmili komentari ženske populacije svih uzrasta, djevojaka i majki, koje su se u pjesmi na neki način prepoznale. Žene koje se svakodnevno bore s raznim životnim problemima i izazovima, pjesmu „Mogu ja to” doživjele su kao dodatni motiv i poticaj da ustraju i uspiju prevladati  sve poteškoće. Neke od njih su mi se zahvalile na pjesmi i rekle da nakon što je čuju osjećaju olakšanje, daje im pozitivnu energiju te vjeru i nadu u bolje sutra. Sve to mi je pomoglo da shvatim kolika je moć pozitivnog razmišljanja, autosugestije i samomotivacije. Prije ovoga iskustva mislila sam da riječi „Mogu ja to” pomažu samo meni, a sada vidim da to vrijedi za sve. Uvijek je dobro da se ponekad ohrabrimo i podsjetimo na prošla postignuća. Tada nam trenutni problemi izgledaju puno manji, a ciljevi lakše ostvarivi te shvatimo da ih možemo prevladati i uspjeti u svom naumu. Zato budite ustrajni i hrabri, vjerujte u sebe, nikada ne odustajte od svojih snova i recite „Mogu ja to”. Tada je sve moguće i nebo je samo granica. „  – poručila je Noelle.

 

Pjesmu „Mogu ja to” slušajte na svim digitalnim servisima:

 

https://bfan.link/mogu-ja-to

More in pop!mix/news

To Top