Connect with us

POP!MIX

Nina Kraljić predstavlja videospot za pjesmu „Rijeka”

pop!mix/news

Nina Kraljić predstavlja videospot za pjesmu „Rijeka”

Nina Kraljić predstavlja videospot za pjesmu „Rijeka”

Nina Kraljić, umjetničkim imenom Alkonost of Balkan, predstavlja izniman videospot za pjesmu „Rijeka” sniman na dvije jako posebne i prekrasne lokacije: na području Nacionalnog parka Plitvička jezera i na rijeci Korani u Slunju.

„Pjesma Rijeka je simbolična i znakovita za mene, ne samo zato jer sam počela jasno i usmjereno graditi stilski glazbeni izričaj unutar etna, naših staroslavenskih običaja i elemenata uz neizbježnu povezanost sa prirodom, već i zato što samo značenje rijeke jest prepuštanje, čišćenje starog i uranjanje u novo, hrabrost da se nesputano krećemo prema onom što zaista jesmo, možemo i želimo. Potraga i preobrazba u novo i jače jest tema ove pjesme i samog videa. Ptica je snažan zaštitnik i vodstvo u traženju, otkrivanju i prepuštanju, individualnom putu autentičnog pojedinca – ako se pojedinac usudi krenuti na to izazovno, unutarnje putovanje!

Nadam se da vam se spot sviđa jer smo zaista dali sve od sebe da u 3 minute dočaramo ovu kompleksnu priču. Ne znam kako da zahvalim svim sudionicima na stvaranju ove čarolije! Mogu samo obećati da će ih biti još i da se marljivo radi na novim materijalima. Iznimno sam sretna i privilegirana što surađujem i što sam upoznala toliko divnih i čarobnih ljudi! Svima koji su ovaj moj početak sna učinili mogućim – od srca hvala” -izjavljuje Nina!

Hvala i sponzorima: Nacionalni park Plitvička jezera, Gradski ured za kulturu grada Zagreba, Imanje Jelaš iz Slunja, što su prepoznali naš projekt i podržali nas!- komentirala je Nina.

More in pop!mix/news

To Top