Connect with us

POP!MIX

Neuky? – samo napola neuk bend vodi nas na Selo

pop!mix/news

Neuky? – samo napola neuk bend vodi nas na Selo

foto | Selo

Neuky? – samo napola neuk bend vodi nas na Selo

Neuky? je projekt koji se u jednom studiju kuha već dvije godine. To je modularni koncept koji je zbog skrivenog identiteta njegovih članova potpuno slobodan. Samo napola neuk bend jer je jedan od dva člana itekako uk.

U moru žutih i dizajniranih informacija, potpuno je nebitno tko su oni. Neuky? može biti jedan čovjek i 1000 ljudi, može biti i šum mora, pjev ptica, pas, kompjuterski generiran glas ili 2 bicikla. Muzika koju stvaraju ne može se svrstati ni u jedan žanr jer stvaraju po osjećaju. Ipak, zajednički nazivnih svim pjesmama je reggae zvuk.

foto | Selo

Prvim singlom vode nas na ‘Selo’ i poručuju: “Dok jedna od vodećih influencerica razbija glavu s fotošopiranjem selfija i traži najbolji kut snimanja, Neuky? se opušteno voze na biciklu kroz prirodu, slušaju šum slapova i plešu kao drvo na vjetru. Odljepite se od ekrana i otiđite u prirodu.”

Ideja pjesme je prikazati jednostavnost svega koja zapravo najbolje dolazi do izražaja kada se malo udaljimo od ubrzanog gradskog tempa. Kad (za)stanemo i osvijestimo ljepotu onoga što nas okružuje, kad se uzemljimo i osjetimo životnu energiju prirode.

foto | Selo

Spot je snimljen na jednodnevnom izletu, u opuštenoj atmosferi i s dvoje prekrasnih ljudi, mladih nada hrvatskog glumišta, Tomom Medvešekom i Larom Nekić. Montažu i snimanje potpisuje Tin Meze s kojim će Neuky? na obostrano zadovoljstvo, nastaviti suradnju i u budućnosti.

 

More in pop!mix/news

To Top