Connect with us

POP!MIX

Miriiam i zarazni retro pop “Knot”

pop!mix/news

Miriiam i zarazni retro pop “Knot”

Foto: Marina Uzelac

Miriiam i zarazni retro pop “Knot”

Talentirana zagrebačka kantautorica Miriiam iza sebe ima par singlova i  EP “Heavyless” iz 2018. godine. Nakon boravka u Londonu, zbog pandemije se vraća u Hrvatsku i kreće sa snimanjem albuma prvijenca s Tonijem Tkalecom i Edvinom Đerahovićem iz Penthouse Studija. Uz njih pjesme dotad izvođene samo u samostalnom izdanju i koncertno, dobivaju bendovsko ruho.

Retro pop singl “Knot” na engleskom jeziku pokazuje svu raskoš njenog pjevačkog talenta, a ujedno i najavljuje album od 10 prekrasnih pjesama na kojima je gostovao niz zagrebačkih glazbenika.

Pjesma je snimljena prije godinu dana i strpljivo je čekala cjepivo. Trebalo mi je jako dugo da se odlučim kako ću, gdje i kada početi snimati album, a onda i kako i kada ću objaviti prvu singlicu, hoću li uspjeti snimiti spot i još niz dilema. Recimo da se univerzum pjesme pretočio u stvarnost – zapetljani čvor koji te istovremeno miluje svojim statusom quo, ali njime i guši. Eto, očito sam konačno uspjela skinuti masku ovoj pjesmi. A kada se ona skine, zapravo ostaje još jedna polutužna ljubavna pjesma“- rekla je Miriiam.

Spot je snimio, montirao i režirao Pavle Kocanjer, a u spotu uz Miriiam glume Maja Bituh, Vlatka Bašić i Marija Škember. Producentica spota je Hana Zrnčić Dim.

Ovaj spot pokazuje kako, baš kao i u slučaju pjesme, suradnja s ljudima u čiji rad vjeruješ i koje cijeniš, tvojim idejama i fantazijama daje konačne i neke nove konture. Uvjeti snimanja spota iz poznatih pandemijskih razloga bili su borba za sebe i moram izraziti neizmjernu zahvalnost svima koji su bili dio te priče i posebno pozdraviti Pavla u studiju i režiji” – zaključila je Miriiam.

Pjesma „Knot” u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top