Connect with us

POP!MIX

Matíja u novom spotu “Ti bi promijenio sve” ujedinila emocije izvedbe i iskrenosti

pop!mix/news

Matíja u novom spotu “Ti bi promijenio sve” ujedinila emocije izvedbe i iskrenosti

Foto: Press

Matíja u novom spotu “Ti bi promijenio sve” ujedinila emocije izvedbe i iskrenosti

Talentirana riječka glazbenica Matíja i sudionica prve sezone showa The Voice Hrvatska, upravo nam otkriva prateći video spot svog nedavno objavljenog aktualnog singla “Ti bi promijenio sve” s kojim je napravila zaokret prema pop rock smjeru.

Sam video podsjeća nas na vrijeme kada su video uratci bili ‘sirovi’ i hvatali trenutak. Vrijeme kada je bitna bila emocija izvedbe i iskrenost, upravo ono što doživimo od izvođača/benda primjerice na rock koncertu. Dinamičnost boje i kadrova dodatno su dočarale ‘stvarnost’ izvedbe.” ističe Matíja (punog imena Božidarka Matíja Čerina).

Također, Matíja je kao što je i obećala, za ovu priliku u spotu ugostila i svoje učenike koje podučava likovnom odgoju u Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka, u školi za djecu s teškoćama u razvoju, čime je spojila svoje dvije ljubavi – pjevanje i predavanje u školi.

Način na koji je Matíja povezana sa svojim učenicima koji su u potpunosti uključeni u njezin glazbeni rad da se primjetiti i kroz ovaj fantastičan i spontan video spot u kojem su suptilno prikazani kao publika koja iskreno reagira i doživljava njezinu glazbu. “Veseli i puni ljubavi i tu kao vječita podrška. Mogli bismo reći poput stupa oslonca na kojem se sve gradi. Njima uvijek pustim, pjevam, a oni su ti koji reagiraju onako kako osjećaju.” Pojašnjava Matíja te nadodaje kako su učenici svoju ulogu shvatili izuzetno ozbiljno i s radošću, dok je sam spot uvertira za ono što tek slijedi.

Upravo su je njezini učenici svojom vedrinom i toplinom naučili koliko je život uistinu lijep te da su osmijeh, zagrljaj i pogled vrijedniji i važniji od mnogih stvari kojima se danas zaokupljamo. Moglo bi se reći i da su učenici njezinom pogledu na svijet dali jednu optimističnu notu te je naučili da treba uživati u malim stvarima.

Matíja – Ti Bi Promijenio Sve (Official Music Video)
Prateći bend u novom video spotu “Ti bi promijenio sve” su Matíjini prijateljii iz poznatog riječkog benda Chasing Nord i Domagoj Pauković. Za fotografiju i video zaslužan je Vladimir Šoić (Vertical Media Production). “Snimatelj spota Vladimir Šoić često je znao reći da imamo kemiju kao da skupa sviramo. Na što sam s osmijehom rekla da smo nekada zaista i zajedno svirali te da smo prijatelji već dugi niz godina, stoga nije ni čudno što smo opušteni i spontani.” zaključuje Matíja.

Spot za pjesmu “Ti bi promijenio sve” snimao se u prostoru prekrasne Filodrammatice u Rijeci, što je omogućila udruga Molekula. Iza glazbe i aranžmana singla “Ti bi promijenio sve” stoji Duško Rapotec – Ute, dok je autor teksta Robert Pilepić.

***
Singl “Ti bi promijenio sve” pronađite na svim streaming servisima. Matíju pratite na njezinom Facebooku i Instagramu.
Matíja, foto: Press
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top