Connect with us

POP!MIX

Lorde objavila novi singl „Solar Power”i najavila istoimeni studijski album

pop!mix/news

Lorde objavila novi singl „Solar Power”i najavila istoimeni studijski album

photo credit: Ophelia Mikkelson Jones

Lorde objavila novi singl „Solar Power”i najavila istoimeni studijski album

Nakon što je putem društvenih mreža dala naslutiti kako se planira vratiti na glazbenu scenu, Lorde je prvi put nakon 2017. godine objavila novi singl. Pjesma naziva „Solar Power” nastala je u suradnji s koautorom i producentom Jackom Antonoffom, a kao prateći vokali novozelandskoj pop zvijezdi pridružile su se indie miljenice Clairo i Phoebe Bridgers. Nagrađivana je kantautorica uz novu pjesmu predstavila je i videospot, čiju režiju uz nju potpisuje i Joel Kefali, a na oduševljenje fanova otkrila je i da možemo iščekivati i njen novi studijski album koji će nositi isti naslov kao i povratnički singl.

Pjesma „Solar Power” dostupna je na svim glazbenim platformama:

umhr.lnk.to/LORDE_SolarPower

„Album slavi prirodu te je ujedno pokušaj ovjekovječenja istinskih dubokih osjećaja koje imam kada boravim na otvorenom. U trenucima tuge, dubokih osjećaja ljubavi ili pak zbunjenosti odgovore volim potražiti u svijetu prirode. Naučila sam disati”, objasnila je Lorde inspiraciju iza nove glazbe, dodajući: “Željela bih da ovaj album bude vaš ljetni pratilac, onaj kojeg odvrnete u vožnji do plaže. Onaj koji će postati dio vas baš kao i preplanuli ten koji traje čak i kada mjeseci postanu hladniji.”

Podsjetimo, Lorde svoj treći studijski album najavljuje već neko vrijeme. Tako je prošle godine obavijestila obožavatelje da surađuje s Antonoffom u Aucklandu i Los Angelesu te obećala da rade na „nevjerojatno dobroj glazbi”. Čini se da će obećanje ispuniti!

 

More in pop!mix/news

To Top