Connect with us

POP!MIX

Kuzma & Shaka Zulu spremaju tulum godine ovaj petak u Saxu

pop!mix/news

Kuzma & Shaka Zulu spremaju tulum godine ovaj petak u Saxu

foto: PR

Kuzma & Shaka Zulu spremaju tulum godine ovaj petak u Saxu

Kuzma & Shaka Zulu sinonim su za lude i razuzdane tulume, a tako će biti i ovaj petak (7.10.) u Saxu. Uostalom ne zovu se bezveze Doktorima puknuća. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 65 kuna mogu se mogu kupiti u klubu u terminima: srijeda 20-23h i četvrtak 11-14h. Na dan će ako ih ostane koštati 80 kuna. Sax se otvara u 21h, početak koncerta očekuje se oko 22h.

 

Drago nam je da smo opet u klubu Sax gdje nam je uvijek puno pozitivne i nasmijane publike i gdje je odlična atmosfera. Party za početak nove studentske godine i odmah knockout, dođite i zabavite se, bit će ludilo, izjavio je Saša Kuzmić Kuzma ususret tulumu.

 

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su gotovo tri desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3”, “Budi mlad, budi lud” i “Ljeto”.

More in pop!mix/news

To Top