Connect with us

POP!MIX

Konstrakta potpisala za legendarni Virgin

pop!mix/news

Konstrakta potpisala za legendarni Virgin

Konstrakta FB

Konstrakta potpisala za legendarni Virgin

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pjesmi Eurovizije i trenutačno jedna od najaktualnijih umjetnica u regiji, Konstrakta, započinje suradnju s lokalnim entitetom svjetskog glazbenog brenda Virgin Music Label & Artist Services, koji na ovim prostorima posluje rame uz rame s regionalnim uredima Universal Musica. Ovom prilikom, Virgin započinje i partnerstvo s lokalnom izdavačkom kućom Gruvlend!, koja stoji iza Konstrakte, ali i Zemlje Gruva, s kojom će također surađivati na području digitalne glazbene distribucije.

Već izdvajana kao jedan od favorita na ESC 2022. Konstrakta od sada ima podršku u distribuciji svog dosadašnjeg kataloga, kao i predstojećih izdanja i novih glazbenih ostvarenja. U okviru suradnje, na glazbene streaming servise plasirani su singlovi Mekano i Nobl, oba predstavljena kroz „Triptih” te su dostupni slušateljima diljem svijeta.

SLUŠAJ „MEKANO” OVDJE

SLUŠAJ „NOBL” OVDJE

„Iznimno smo zadovoljni što je Konstrakta postala dio Virgin obitelji te što ovom prilikom započinjemo partnerstvo sa Gruvlendom! Kao najveći svjetski izdavač, s Konstraktom imamo velike planove i sigurni smo da ćemo kroz naš premium servis digitalne distribucije imati fantastične rezultate. Ovo je samo dio naše regionalne strategije rada s autorima i izvođačima za koje smatramo da su posebni”, navodi Nikola Jovanović, Vice President of Virgin Music Label & Artist Services, Western Balkans.

„Gruvlend! je dobio svoje partnere koji mogu osigurati dovoljno transparentnu i bogatu poslovnu praksu u sve kompliciranijem svijetu digitalnih medija. Doći do mogućnosti koja objedinjuje cjelokupno glazbeno poslovanje i tako ostavlja mjesta za kreativni rad i stvaralaštvo je za nas bilo najbolje rješenje. Nadamo se dobroj suradnji s ovom kućom u budućnosti”, ističe Milovan Bošković iz Zemlja Gruva.

Virgin Music Label & Artists Services je krajem prošle godine proširio svoje poslovanje u Hrvatskoj i regiji otvaranjem novog entiteta pod novom i nezavisnom upravom, s ciljem da pruži vrhunske i fleksibilne usluge najproduktivnijim poduzetnicima glazbene industrije kao i nezavisnim talentima u svijetu. Inspiriran etičkim načelima legendarne izdavačke kuće Virgin Records, Virgin Music Label & Artist Services pokrenut je kako bi umjetnicima pružio globalna tješenja, s već oformljenim timovima na vodećim svjetskim glazbenim tržištima, uključujući SAD, Japan, Veliku Britaniju, njemačku, Francusku, Australiju i Južnu Ameriku, ali i novootvorena tržišta u narednim mjesecima.

More in pop!mix/news

To Top