Connect with us

POP!MIX

KOncert kojem se veselimo: Mary May u kinu Kinoteka

pop!mix/news

KOncert kojem se veselimo: Mary May u kinu Kinoteka

Foto: PR

KOncert kojem se veselimo: Mary May u kinu Kinoteka

U sklopu glazbenog programa FONOKINOTEKA, u subotu, 9. travnja, kino Kinoteka će ugostiti Mary May, jednu od najboljih kantautorica na našoj sceni. Na koncertu koji počinje u 20:00 sati, glazbenici će se na pozornici pridružiti bend kojeg čine Luka Čapeta (gitara), Marin Živković (saksofon), Borko Rupena (bubnjevi), Jakša Perković (bas).

Prije četiri godine Mary May je u suradnji s producentom Mark Mrakovčićem objavila svoj album prvijenac «Things You Can`t Put Your Finger On» koji je zaradio nominaciju za nagradu Porin u kategoriji «Najbolji album alternativne glazbe», a odmah je uvršten u sam vrh najboljih ostvarenja 2018. godine od strane svih relevantnih glazbenih portala i novina.

Osim što je danas poznata kao jedna od najboljih i najzanimljivijih kantautorica na domaćoj sceni, Mary May iza sebe ima brojne nastupe i do sada je ostvarila nekoliko vrlo uspješnih suradnji: s grupom Mayales na njihovom hvaljenom albumu Domovina, nastup prije Courtney Barnett i Anne Calvi, a objavila je i album s projektom Willow Avenue u suradnji s Antom i Jakšom Perkovićem.

Svoju glazbu opisuje kao folk americanu s elementima popa i bluesa. Trenutno radi na materijalma za drugi studijski album. Na albumu će bit i nedavno objavljena pjesma «Don’t Call Me Baby», koju će izvesti na travanjskom koncertu u Kinoteci.

 

Web stranica: www.marymaymusic.com

KONCERT: Mary May

Mary May – vokal, Luka Čapeta – gitara, Marin Živković – saksofon, Borko Rupena bubnjevi, Jakša Perković – bas

 

 

Cijena ulaznice 60 kn u pretprodaji / 70 na dan koncerta.

Ulaznice su u prodaji na blagajni kina Kinoteka te online i u agencijskoj prodaji putem sustava www.ulaznice.hr

Program je organiziran uz predočenje EU digitalne COVID potvrde.

Više informacija potražite na službenoj stranici kina Kinoteka: www.kinokinoteka.hr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top