Connect with us

POP!MIX

Josipa Lisac na pulskom Kaštelu 3. srpnja

pop!mix/news

Josipa Lisac na pulskom Kaštelu 3. srpnja

Foto: Mare Plava

Josipa Lisac na pulskom Kaštelu 3. srpnja

Naša najveća glazbena umjetnica, Josipa Lisac, dolazi 3. srpnja na open air koncert na pulskom Kaštelu.

Nakon sjajnog rasprodanog koncerta na istom prostoru prošlog ljeta, Josipa se ovoga puta vraća u Pulu praćena svojim stalnim bendom.

 

Publika će na Kaštelu imati priliku uživati u velikim klasicima iz Josipinog repertoara, kao što su “Boginja”, “O jednoj mladosti”, “Dok razmišljam o nama”, “1000 razloga”, “Živim po svome”, “Vjerujem ti sve”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Hir, hir, hir”, “Danas sam luda”, “Magla” te novije “Tu” ili “Tebi putujem”, kao i novi aktualni singl “Daleko”.

 

 

Kapacitet koncerta u Puli limitiran je na 450 ljudi. Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 24. svibnja od 9:00 po cijeni od 140 kn. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 170 kn. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

 

 

 

More in pop!mix/news

To Top