Connect with us

POP!MIX

J.R. August svira Still Waters u Vintage Industrial Baru s bendom i zborom

pop!mix/news

J.R. August svira Still Waters u Vintage Industrial Baru s bendom i zborom

Foto: Dario Njavro

J.R. August svira Still Waters u Vintage Industrial Baru s bendom i zborom

Jedan od najznačajnijih kantautora nove generacije, sjajni J.R. August, 29. rujna vraća se u klub u kojem je započeo svoju koncertnu karijeru, Vintage Industrial Bar! Višestruko nagrađivani glazbenik koji je probudio domaću glazbenu scenu pružit će svojoj publici intiman nastup u punom sastavu, sa svojim bendom i zborom.

Novim pjesmama “Dealing With The Pain” i “I Forgive Her” inspiriranim vremenom u kojem živimo, J.R. August će uz već dobro znani materijal s albuma “Dangerous Waters” promovirati i svoj novi studijski album “Still Waters”, kojega su mnogi etiketirali audiovizualnim remek-djelom. Album je nastajao u doba pandemije, a na njemu je intimna priča svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj.

Naš istaknuti kantautor i producent iz Zaboka, doslovce je oborio s nogu domaću i regionalnu publiku i medije s maestralnim albumima. J.R. August je pobrao pohvale kritike i publike, a albumi su se našli i na listama najprodavanijih izdanja. Njegov talent još su 2012. prepoznali znalci iz britanskog benda Coldplay stavivši njegovo ime na svoju top listu nadarenih glazbenika, dok je koncertnim albumom “Live at Hrvatski glazbeni zavod” potvrdio da je jedan od naših najboljih izvoznih glazbenih osobnosti.

Vlasnik je Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, najbolji koncertni album, najbolji video broj te novog izvođača 2020. i 2021. godine, a koncert u Vintageu bit će prilika da pokaže zašto ga zovu vanserijskim autorom i izvođačem svjetskog kalibra.

More in pop!mix/news

To Top