Connect with us

POP!MIX

Insolate ovog četvrtka u rodnom Osijeku predstavlja remix verziju albuma prvijenca

pop!mix/news

Insolate ovog četvrtka u rodnom Osijeku predstavlja remix verziju albuma prvijenca

Foto: PR

Insolate ovog četvrtka u rodnom Osijeku predstavlja remix verziju albuma prvijenca

Insolate, naša najbolja i svjetski renomirana DJ-ica i producentica, po prvi put predstavlja svoj remixirani debitantski album ”Order is Chaos” u svom rodnom gradu! Promocija izdanja održat će se ovog četvrtka, 24. lipnja u osječkom American baru Dollar!

 

Turbulentne 2020. godine Insolate je izdala album prvijenac „Order is Chaos“, a sada, godinu dana kasnije, predstavlja i njegovo remix izdanje. Na remixu albuma radila su neka od najboljih svjetskih imena techno scene – kao što su Ben Sims, Pfirter, Amotik, Under Black Helmet, Volster…

 

Dvostruko vinilno izdanje remixirane verzije albuma je od 21. lipnja dostupno u vinilnim shopovima i na Bandcampu, dok će 21. srpnja biti objavljeno i na digitalnim download i streaming platformama.

 

 

Svoju internacionalnu karijeru Insolate je gradila svirajući po klubovima poput Berghaina, Tresora, na festivalima poput Tomorrowlanda i Exita, a turneje diljem SAD-a, Kine i Kolumbije dokazale su koliko je njezino ime veliko i izvan naših granica. Unatoč tome, svoj rodni grad nikada nije zaboravila te je zahvaljujući svojim večerima elektronske glazbe pod imenom TRAUM, dovela i ustanovila underground techno scenu u Osijeku. Insolate je pokrenula i Online Production Masterclass koji upisuju mladi DJ-evi diljem Hrvatske, ali i svijeta. Također, sa svojim partnerom Volsterom je suvlasnica prvog osječkog techno labela Out of Place koji promovira Hrvatsku i Osijek širom svijeta!

 

Promocija ovog izdanja ujedno je i warm-up party za prvi ovogodišnji TRAUM koji će se održati 26. lipnja u Osijeku, a na njemu će osim TRAUM ekipe koju čine Insolate, Volster, Kolek3k i Pharsal nastupiti i DJ Setaoc Mass iz Engleske!

 

Početak druženja i promocije u osječkom American baru Dollar započet će u 19:30, a ulaz je slobodan. Uz Insolate, za pultom će se naći i Phrasal te Kolek3k.

 

Više informacija o događanju dostupno je i na Facebook stranici eventa: https://www.facebook.com/events/1674193406108513 

 

Program:

19:30 Phrasal (welcome)

21:00 Insolate (album stream / DJ set )

22:30 Kolek3k (after)

 

 

More in pop!mix/news

To Top