Connect with us

POP!MIX

Indie-rock alt-pop gig: Detective Jones i DJ Mario Kovač

pop!mix/news

Indie-rock alt-pop gig: Detective Jones i DJ Mario Kovač

Indie-rock alt-pop gig: Detective Jones i DJ Mario Kovač

Detective Jones s radom počinju 2014. godine. Ono što je prvotno zamišljeno kao jednokratni projekt singer – songwritera Denisa Špičića prerasta u punokrvni sastav. Nekoliko godina izdavanja uspješnih singlova s pratećim videospotovima dovodi do ljeta ove godine i izdavanja albuma prvijenca – Istraga, za kuću Dallas records. Glazbu koju stvaraju najbolje je opisati kao spoj indie rockaalt popa i alt hopa. Garage gitare dominiraju na većini pjesama, a ritmovi se izmjenjuju od shufflea, swinga pa čak i duba. Refreni su lakopamtljivi i najčešće služe kao pop moment u odnosu na tekstove koji su ponekad cinično – ironični, nabijeni socijalnim komentarima, odnosima s porocima i zamršenim međuljudskim odnosima.

Na albumu osim Denisa, rade i dobro poznata imena u svijetu glazbe, Zdeslav KlarićVlado MirčetaLuka GečekBojan Šalamon i Vilim Strejček. U Močvari promoviraju svoj album prvijenac “Istraga” u ogoljenom sastavu (Denis ŠpičićLuka GečekVilim Strejček i Danijel Plasajec) sa sirovijim zvukom.

Prije i poslije nastupa za atmosferu će zadužen biti omiljen i sjajan DJ Mario Kovač.
Očekuje vas puno divlje, pozitivne energije!

 

UTORAK 31.08.2021. • POČETAK 20:00 • UPAD 0 KN

Lokacija: Močvarna terasa
Covid putovnice nisu potrebne. Koncert je sjedećeg tipa. Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.

 

 

More in pop!mix/news

To Top