Connect with us

POP!MIX

Hladno pivo će održati koncert na tvrđavi Sv. Mihovila 4.lipnja

pop!mix/news

Hladno pivo će održati koncert na tvrđavi Sv. Mihovila 4.lipnja

Foto: Promo

Hladno pivo će održati koncert na tvrđavi Sv. Mihovila 4.lipnja

Hladno pivo, jedan od najvećih rock bendova regije, održat će prvi koncert nakon čak godinu i pol dana stanke, i to na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila u petak, 4. lipnja.

Hladno pivo svoj su posljednji nastup odradili početkom siječnja 2020. u Francuskoj, nakon čega je uslijedila najveća koncertna pauza za ovaj bend od njihovog nastajanja.

Jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova svih vremena iskrojio je glazbenu povijest kompletne regije, a nastup će biti prilika za podsjetiti i na neke klasike iz njihovog kataloga. Bend je objavio i još uvijek aktualni singl “Kišna nedjelja” kojim najavljuju i novi album.

Za nastup na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila u prodaji će se naći svega 380 ulaznica, a to je tek tek trećina službenog kapaciteta jedne od najljepših koncertnih pozornica u Hrvatskoj.

Ulaznice za šibenski koncert u prodaju kreću u utorak 30. ožujka od 10:00 po cijeni od 100 kn. Ta cijena vrijedi do 16. svibnja, a dan nakon se penje na 120 kn i važit će do 3. lipnja. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 140 kn. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

Svi koncerti biti će održani u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

 

 

More in pop!mix/news

To Top