Connect with us

POP!MIX

Hit “One Night” Zembe Latife, Full Ferryja & Bruns Laya

pop!mix/news

Hit “One Night” Zembe Latife, Full Ferryja & Bruns Laya

Hit “One Night” Zembe Latife, Full Ferryja & Bruns Laya

Pjesma “One Night” na kojoj su snage udružili popularni trap/rnb/pop izvođač Zembo Latifa i poznati house dvojac Full Ferry & Bruns Lay, ovog ljeta je osvojila radijski eter, streaming servise, a prateći video spot na YouTubeu prešao je više od 100 000 pregleda. Ako ste jedni od onih kojima ovaj catchy hit već mjesecima ne izlazi iz glave, razveselit će vas vijest da su svjetlo dana ugledala i tri vrhunska remixa!
Tri remixa u tri potpuno različita stila potpisuju glazbeni producenti i DJ-i Bruns Lay, Def Starz i Bliss, “sjedaju” već na prvo slušanje i neodoljivo mame na ples.

BRUNS LAY VIP REMIX
Nakon radio friendly single-a, htio sam stvoriti od One Night-a remix koji je više klupski orijentiran, s puno jačom bass linijom koji mogu vrtjeti u svojim live setovima. Već neko vrijeme testiram remix i reakcije su odlične! Svi oni neuspješni pokušaji shazamiranja remixa na mojim setovima će sada biti otkriveni!“, Bruns Lay.

DEF STARZ REMIX

“Zembo mi je jednom prilikom pustio ‘One Night’. Svidjela mi se originalna ideja na kojoj je radio, ali sam želio čuti kako bi stvar zvučala s nisko pitchanim vokalom te sam odmah po izlasku originala zatražio da mi dečki pošalju vokale. Odlučio sam se za slap house remix jer je taj stil nedavno postao vrlo popularan i daje jedan drugačiji, mračniji vibe cijeloj pjesmi.”, Def Starz.

BLISS REMIX

“Kada mi je Zembo pustio ‘One Night’, stvar mi je već na prvo slušanje zvučala kao potencijalni hit iako nisam fan housea kao žanra. Ovim remixom sam pjesmu htio približiti svojem stilu i zvuku kako bi publici pružio kompletno novi doživljaj.”, Bliss

Remixevi su dostupni na svim streaming platformama:

“ONE NIGHT” BLISS REMIX: https://bfan.link/one-night-1
“ONE NIGHT” BRUNS LAY VIP REMIXhttps://bfan.link/one-night-2
“ONE NIGHT” DEF STARZ REMIXhttps://bfan.link/one-night-3

More in pop!mix/news

To Top