Connect with us

POP!MIX

HAUSER objavio novi spot “Bésame Mucho” i najavio prvu solo turneju “Rebel With A Cello Tour”!

pop!mix/news

HAUSER objavio novi spot “Bésame Mucho” i najavio prvu solo turneju “Rebel With A Cello Tour”!

foto: PR

HAUSER objavio novi spot “Bésame Mucho” i najavio prvu solo turneju “Rebel With A Cello Tour”!

“Bésame Mucho” je novi pitoreskni i romanični HAUSER-ov spot. Ovaj meksički standard u Hauserovoj verziji albuma objavljen je na albumu „The Player” koji se našao i na Billboardovoj ljestvici albuma. Spot je inspiriran je Hauserovim obožavanjem filmova o Jamesu Bondu. Snimljen je u upečatljivoj crno-bijeloj tehnici koja evocira mističnu privlačnost koju možemo usporediti s ostalim filmskim klasicima iz 1960-ih poput: „To Russia with Love” i „Last Year at Marienbad”. Radnja prati HAUSERA uhvaćenog u noći flerta što dovodi do komičnog završetka filmskog scenarija.
Jedna od najomiljenijih pjesama u povijesti latino glazbe (Consuelo Velázquez), doživjela je reinterpretacije eklektičnih umjetnika kao što su Diana Krall, The Beatles, Frank Sinatra, Cesária Évora i Andrea Bocelli. U skladu s neukroćenom maštom, HAUSER je odlučio usporiti tempo pjesme i isporučiti mračno zavodljivu izvedbu u stilu špijunske glazbe 60-ih.
“Budući da je to jedna od najpoznatijih pjesama latinoameričkog svijeta, bilo je važno pristupiti joj u potpuno novom smjeru pa smo krenuli s vibrom Jamesa Bonda koja zvuči pomalo opasno,” kaže HAUSER

Prva solo turneja!
Hauser će ponovno u 2023. proputovati svijetom u sklopu svoje prve solo turneje „Rebel With A Cell Tour” u sklopu koje će 25. listopada 2023. nastupiti i u zagrebačkoj Areni.
“Moja vizija prvog dijela koncerta je da bude više klasičan, a onda će mi se u drugoj polovici pridružiti bend i puhačka sekcija i sve ćemo rasplesati”, kaže. “Ove pjesme voli toliko ljudi i uzbuđen sam što ih mogu podijeliti onako kako ih nitko prije nije čuo – jedva čekam proširiti njihovu radost, ljubav i energiju diljem svijeta.”

Hauser je nedavno objavio hvaljeni album „The Player” koji je snimio s Češkim nacionalnim simfonijskim orkestrom.
Cijenjen u cijelom svijetu zbog svog zadivljujućeg nastupa uživo, HAUSER je već izašao na pozornicu u više od 40 zemalja diljem svijeta (uključujući povijesne prostore kao što su Radio City Music Hall u New Yorku i Royal Albert Hall u Londonu) te je nastupao uz izvođače kao što su Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers i Elton John. Nastupio je i na ovogodišnjem 79. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, otvarajući finalnu večer dodjele nagrada, a nastupio je čak i u Vatikanu. Ostali nastupi uključuju širok raspon TV emisija kao što su: The Bachelorette, Today Show, Good Morning America, Ellen, The Late Show sa Stephenom Colbertom, CNN en Español, kao i sportski prijenosi poput NFL-a i UEFA-e.

THE PLAYER popis pjesama:

1.      Sway
2.      Livin’ la Vida Loca
3.      La Isla Bonita
4.      Bésame Mucho
5.      Quando, Quando, Quando
6.     Cherry Pink and Apple Blossom White
7.     Señorita
8.     Obsesión
9.     Quizás, Quizás, Quizás (feat. Caroline Campbell)
10.   Historia de un Amor
11.   Let’s Get Loud
12.   Waka Waka

More in pop!mix/news

To Top