Connect with us

POP!MIX

Go Punk Yourself cjelodnevni program u Močvari

pop!mix/news

Go Punk Yourself cjelodnevni program u Močvari

Go Punk Yourself cjelodnevni program u Močvari

NEDJELJA 29.08. • 16:00 – 23:00 • UPAD 0/30 KN
Upad na dnevni program je besplatan.
Upad u pretprodaji za večernji program: 30 kn
Pretprodaja: entrio.hr i prodajna mjesta Entria

Lokacija: Močvarna terasa
Covid putovnice nisu potrebne.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.

Močvarni dnevni boravak i Teror Terarij pozivaju vas na cjelodnevni program posvećen alternativnoj glazbi i kulturi!
Dnevni program koji traje do 19 sati je besplatan, a očekuje vas: radionica D.I.Y. prišivakaizložba radova te glazbeni kviz.
U večernjem programu očekuje vas prava žestoka fešta na kojoj će nastupati Teror TerarijBamoviEksodus i posebni gosti iz Rijeke – bend Mamut.

DNEVNI PROGRAM:
16:00 – 23:00 h – IZLOŽBA RADOVA BY: “TETOGRAFIJA” & “WASP”
16:00 – 18:30 h – RADIONICA DIY PRIŠIVAKA
Ponesi malo kreativnosti i dobre volje i napravi prišivak po želji!
17:30 – 18:30 h – GLAZBENI KVIZ
Glazbeni kviz na temu punk glazbe u Hrvatskoj i svijetu! Za najbolje odgovore osigurane su nagrade.

VEČERNJI PROGRAM
19:30 – 20:00 – TEROR TERARIJ (Zagreb), (punk rock/cat punk)
20:00 – 20:45 – BAMOVI (Zagreb), (hardcore punk/bamcore)
21:00 – 21:45 – EKSODUS (Zagreb), (punk rock)
22:00 – 23:00 – MAMUT (Rijeka), (alternativa/metal)

TEROR TERARIJ (punk rock/cat punk)
Teror Terarij najpoznatiji je po tome što puno shit postaju po Instagramu. Bend je nastao tijekom zimskog lockdowna 2021. godine i od tada su napravili 4 pjesme, od kojih je najpoznatija “Koronka” za koju su snimili i DIY spot. Inače se bave i organizacijom evenata i spašavanjem mačaka, a u Močvari će imati svoj prvi live nastup na kojem će se naći i coveri Satana Panonskog i One Piece Puzzle. Nedavno su snimili i prvu stvar u studiju a to je cover pjesme “Kiss my cock” od Satana Panonskog koja se nalazi na istoimenom tribute albumu u organizaciji No Profit Recordings. Bend čine Mariana Wasp (gitara), Chelsea Smile (vokal), Marko Saratlija (bass), a u pomoć za live nam stiže i bubnjar Bamova – Elian.

BAMOVI (hardcore punk/bamcore)
Što reći o Bamovima, tko ih ne zna, lako bi se s njima napio! Oni vole prijateljstvo, zajebanciju i pank, a kad sviraju iz njih se zna (doslovno!) dimiti. Snimili su demo koji se zove “imalo se, zezalo se” te nakon toga i album “InBAMyourSELFS”. Nisu dugo svirali pa su posebno nabrijani na ovaj gig, od piva vole sve pa ih slobodno počastite nakon što izrokaju terasu Močvare! Bamovi su: Adžo – gitara, vokal, Saro – bass, Elian – bubnjevi, Sead – vokal.

EKSODUS (punk rock)
Zagrebačka punk rock grupa Eksodus osnovana je 1984. godine pod uzorima Sex Pistolsa, U.K. Subs, Dead Kennedys, Pankrti, Paraf, Termiti… i djelovala je u raznim postavama na lokalnoj razini do 1987. godine. Četiri člana Eksodusa; Robert Gelo – gitara, Siniša Banović – bubnjevi, Darko Toth – bass i Iva Ivošić – vokal, su 1984. bili članovi legendarne zagrebačke punk grupe Skol. Pridružio im se Tomi Edvard Šega kao druga gitara i tako je nastao Eksodus. Trenutna postava Eksodusa su: Tomi Phantasma – vokal, Robert Jeniček – gitara, Dragan Brkljačić – Faca – bubanj, Josip Suić – Joja – bass, Didi Blackstar – prateći vokal i def.

MAMUT (alternativa/metal)
Mamut je bend koji sve devijacije i anomalije iz naše svakodnevice pretvara u zvuk alternativnog metala. Sve teme koje obrađuju su sirove, izravne i napucane vrtlogom osjećaja. Glazba Mamuta diše ničeansku filozofiju i štovanje mračnih zvukova koji nas vode u srce tame. Mamut su: Borna Žderić – gitara, Ivo Jurčić – gitara, vokal, Nino Šafar – bass, Rok Božić – bubnjevi.

More in pop!mix/news

To Top