Connect with us

POP!MIX

Flyer najavio koncert u Tvornici Kulture

pop!mix/news

Flyer najavio koncert u Tvornici Kulture

Flyer najavio koncert u Tvornici Kulture

Na krilima posljednjih hitova “Dan po dan” i “Meteori”, kojima su osvojili hrvatsku listu najemitiranijih singlova,  Flyer se vraća u velikom stilu pred zagrebačku publiku! Koncertom u Malom pogonu Tvornice Kulture 11. studenog predstavit će svoje “Greatest Hits Collection” izdanje . Dobar je to odgovor na pitanje što možemo očekivati budući da će ovi glazbeni znalci i čarobnjaci elegantnog pop zvuka izvesti sve svoje najveće hitove.

Razlog više za dolazak je definitivno uvjerljivost zvuka kojim Flyer osvaja uživo kad god nastupaju. Prilika je to i za ples, koji će prouzročiti gitarski riffovi i energični vokal Petre Kožar, istaknute figure benda. Zanimljiv je podatak da grupa od početka djeluje u istom sastavu: Petra Kožar, Mario Kovač, Ivan Dumalovski, Ivo Dunat i Željko Kožar, što objašnjava njihovu usviranost i skladnost u izvedbi.

Na koncertu nas očekuju hitovi “Stanica prema suncu”, “O jednoj mladosti”, “Nismo sami”, “Pjesma za dvoje”, “Ritam sunca”, “Osjećaj”, “Želim najviše”, “Kako da te ne volim”, “Tragovi u tragu”, “Sve je u redu”, “More”, “Mala iluzija” te posljednje objavljeni “Dan po dan” i “Meteori”. Svi oni proizašli su s tri studijska albuma, koje je zaokružio “Greatest Hits Collection”objavljen na CD-u i LP-u.

Glazbena širina koju imaju uvijek je privlačila nove slušatelje, a atmosfera na njihovim nastupima uvijek je na zavidnom nivou. Simbiozom jazza, soula, funka i rokerskih riffova, Flyer se razlikuje od ostalih bendova koje imamo na sceni, a kada u to uklopimo vokal Petre Kožar, dobijemo kvalitetnu cijelinu koju vrijedi doći poslušati uživo 11. studenog u Mali pogon Tvornice Kulture. Iza sebe imaju i nagrade glazbenih festivala, ali i brojne radijske hitove koji su osvojili eter. Potvrda njihove kvalitete bila je i sjajna suradnja s Josipom Lisac u novoj verziji pjesme “O jednoj mladosti” u kojoj glazbena diva nije bila glavni vokal nego sastavni vokalni član grupe. Ta verzija pjesme je godine njezina nastanka bila jedna od najemitiranijih u hrvatskom radijskom eteru.

Ako ste željni dobrih vibracija i energičnog ritma, Flyerovci vas 11. studenog čekaju na koncertu za pamćenje, a ulaznice možete nabaviti na linku.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top