Connect with us

POP!MIX

Edo Maajka, Vojko V i Buda predstavljaju zajednički, ljetni hit ‘I Like To Dance’!

pop!mix/news

Edo Maajka, Vojko V i Buda predstavljaju zajednički, ljetni hit ‘I Like To Dance’!

Foto | Jan Humski

Edo Maajka, Vojko V i Buda predstavljaju zajednički, ljetni hit ‘I Like To Dance’!

Čekali smo strpljivo i dugo na prve sunčane dane u Zagrebu; zima je trajala dugo, covid, potresi, snijeg u proljeće. Svima nam nedostaje plaža, odmor, pijesak, more, druženje, izlazak iz ovog sivila i briga u kojima smo već preko godinu dana.

I onda se pojavio Edo, a s njim Vojko V i Buda – impresivan trojac koji predstavlja ljetni hit ‘I Like To Dance’!

 

 

“Lud sam za ovom pjesmom i mislim da nisam imao ljetnu pjesmu već jako jako dugo. Zadnja je bila ‘Svi su ošli na more’, al’ za nju ni’ko nikad nije čuo.” – kroz smijeh kaže Edo i nastavlja“Prije nekih mjesec dana sam došao kod Kooladea, popraviti neku svoju skicu i loop. Počeli smo slušati njegove nove beatove i tako sam neplanski počeo raditi novi album. Ovaj beat je jedan od prvih koji mi je uzeo pažnju, plesan, minimalistički, ljetni, odličan!

Vojko je super sjeo, ima odličan vers, jako sam zadovoljan suradnjom. Refren je izletio na engleskom što je novo za mene, ali nije neočekivano jer engleski pričamo većinu vremena u stanu. Mučio sam se oko refrena, imao sam melodiju i tekst, ali sam to izvodio jako šlampavo: ili je bilo pretvrdo ili premlitavo. Sjetio sam se Bude (David Kovšca) iz benda Elvis Jackson, poslao mu infose i ovaj je to izveo baš svjetski!

Foto | promo

Album stiže do kraja ove godine i zove se “Moćno”. Većinu produkcije i beatova potpisuje Koolade, ima puno gostiju MC-a, a evo prvi su mi Vojko V i Buda – jako dobra kombinacija. Konačno smo se našli na jednoj traci Vojko i ja, jer sam dugo sam tražio neki beat, neku temu na kojoj ćemo se snać obojica i evo je: ‘I Like To Dance’, uživajte!!”

 

glazba | Matko Šašek Koolade i Edo Maajka

tekst | Edo Maajka i Vojko V

aranžman | Matko Šašek Koolade i Edo Maajka

produkcija | Matko Šašek Koolade

 

Apsolutni ljetni hit ‘I Like To Dance’ od danas je na svim streaming platformama i u radijskom eteru, a na svima vam je da slušate, uživate, plešete i uživate u ljetu!

 

More in pop!mix/news

To Top