Connect with us

POP!MIX

donniksy, novo ime na glazbenoj sceni

pop!mix/news

donniksy, novo ime na glazbenoj sceni

foto: PR

donniksy, novo ime na glazbenoj sceni

Objavljen u dvije verzije, prvi singl talentiranog kantautora donniksyja, “Coming home” ili u hrvatskoj verziji “Doma vraćam se”, snažan je pokazatelj onoga što nas očekuje u bliskoj budućnosti. Mnogima na iznenađenje, donniksy je tek u četvrtom razredu srednje škole, a njegov talent je zato godinama ispred njegove dobi.

Hrvatska glazbena scena ovim je singlom bogatija za još jednog sjajnog kantautora. Zanimljivost je da je pjesma prvo nastala na engleskom jeziku, a donniksy ju je odlučio prevesti na materinski jezik tek nakon što mu se svidjela prva verzija. Tako smo dobili dvije varijante pjesme koje su objavljene paralelno, a mladi glazbenik je slušateljima prepustio da odluče koja im je osobno draža.

Za aranžman i produkciju zaslužan je Chris Flander u čijem je studiju u Austriiji pjesma i snimana. Mastering je napravio Goran Martinac iz Croatia Records Studija.

Kreativan i moderan videospot objavljen je za englesku verziju pjesme “Coming home”, a nastao je pod redateljskom palicom Tihomira Kosića.  Komentari koje je u kratkom roku nakon objave skupio ispod videospota puni su hvale:  “svjetski”, “brutalna stvar”, “predivna pjesma”, a sjajna je to najava onoga što ćemo u budućnosti gledati i slušati od mladog glazbenika koji je pokazao da mu je glazba u krvi.

More in pop!mix/news

To Top