Connect with us

POP!MIX

DOKTOROVA audio-vizualna terapija ‘Last save’ – doziranje prema potrebi!

pop!mix/news

DOKTOROVA audio-vizualna terapija ‘Last save’ – doziranje prema potrebi!

Foto | DOKTOR

DOKTOROVA audio-vizualna terapija ‘Last save’ – doziranje prema potrebi!

DOKTOR, riječki umjetnik, producent i kantautor stiže u novom ruhu i singlom LAST SAVE, prvim službenim u izdanju Dallas Records, najavljuje svoj prvijenac!

Najnovije plastikpop izdanje krasi sad već poznat nam Doktorov zvuk koji spaja retro elemente 90-ih i 2000-ih godina s modernom trap i elektronskom produkcijom, a ovaj put donosi i neke novosti.

“Pjesma je nastala kao svojevrsni produkt glazbe koju slušam u posljednje vrijeme, a posebice se ističe doza funka, glitchcorea, ali i hyperpopa koji je i u globalnim razmjerima počeo preuzimati ogromnu ulogu na svjetskim top listama. Hyperpop je nešto potpuno novo za našu glazbenu scenu, ali već sada postoji velik broj artista koji rade neku svoju izvedenicu ovog glazbenog smjera, pa stvarno s ponosom mogu ustvrditi kako alternativni pop konačno dolazi u Hrvatsku na velika vrata.” – kaže DOKTOR.

Novi glazbeni broj prati i videospot iz Plastikpop produkcije, a i ovaj put se radi o nečemu potpuno drukčijem i inovativnom. Spot je kombinacija digitalne animacije i retro gaming elemenata, i zajedno s pjesmom donosi potpuni doživljaj Doktorovog glazbenog izričaja.

‘Last Save’ ujedno je i najava prvijenca koji bi svjetlo dana trebao ugledati u drugoj polovici ove godine, a za koji DOKTOR kaže kako je veliki povratak estetike 2000-ih godina i skate/pop punk kulture.

 

More in pop!mix/news

To Top