Connect with us

POP!MIX

Deni Kožić napisao Odu moru – ‘Morska’ nas vodi u svijet boja mirisa i zvukova!

pop!mix/news

Deni Kožić napisao Odu moru – ‘Morska’ nas vodi u svijet boja mirisa i zvukova!

promo

Deni Kožić napisao Odu moru – ‘Morska’ nas vodi u svijet boja mirisa i zvukova!

Nakon zadnjeg objavljenog singla ‘Sanjanje’ zagrebački kantautor Deni Kožić objavio je novi singl pravog ljetnog naziva ‘Morska’Deni potpisuje tekst i glazbu, a s njim su na pjesmi surađivala brojna priznata glazbena imena među kojima je i Tin Ostreš koji zaslužan za aranžman i produkciju pjesme.

“Sve je započelo na moru kad sam pjesmu odsvirao Anti Jeličiću, talentiranom jazz pianisti i kompozitoru iz Biograda na moru. Ante je svojom piano linijom stvorio tu divnu morsku atmosferu, a nakon toga pjesma je došla u ruke Tinu Ostrešu, aranžeru i producentu. Tin je i ovaj put okupio sjajnu ekipu glazbenika, a pored snimanja, miksanja i produciranja, odsvirao je perkusije i bubnjeve. Želio bi se još jednom zahvaliti super ekipi glazbenika: Ivanu Arnoldu, Darku Vlahoviću, Igoru Pavlici, Mladenu Iliću Mlacki i Mirni Brdovčak. Na kraju, mastering za pjesmu još je jednom besprijekorno napravio Ivan Božanić.” – rekao je Deni o svojoj novoj pjesmi ‘Morska’.

Za Denija je nova pjesma Oda moru i nosi posebno značenje: Pjesma Morska moja je Oda moru. Svatko tko je imao prilike jedriti i ploviti mogao se uvjeriti u taj nevjerojatni svijet boja, mirisa i zvukova. Moja privilegija je što su troje mojih frendova kapetani i skiperi- Robbie Šangulin iz Biograda na moru, Žac Rajković moj zapruđanski frend i Grga iz Zaprešića. S njima bi uvijek iznova otkrivao kakav je to osjećaj jedriti, ploviti bez zvuka, bez motora i mirisa nafte. Promatrati ljepotu modrog Jadranskog mora kad se napokon udaljite od obale i zavirite među uvale i otoke. Želio sam taj osjećaj pretočiti u pjesmu. Bossa nova groove došao je sam po sebi kao i tekst koji sam napisao upravo na moru.”

Vjerujemo da će ‘Morska’ zvučnim valovima slušatelje povesti na putovanje našim plavim morem, prizvati neke divne slike i sjećanja uz koja možete i zaplesati!

More in pop!mix/news

To Top