Connect with us

POP!MIX

Dalmatino i singl “Refužo” u utrci za Hit godine!

pop!mix/news

Dalmatino i singl “Refužo” u utrci za Hit godine!

Dalmatino i singl “Refužo” u utrci za Hit godine!

Dalmatino i njihov singl “Refužo” našao se u utrci za Hit godine iza kojeg stoji Cesarica, hrvatska glazbena nagrada publike za hit godine.

Naime, aktualni hit Dalmatina prepoznala je njihova vjerna i brojna publika zahvaljujući kojoj je “Refužo” zasluženo počašćen titulom Hita kolovoza čime su ujedno i nominirani za Hit godine.

“Hvala svima kojima se svidjela pjesma ‘Refužo’ i hvala vam svima koji ste glasovali za nas”, presretno poručuje grupa Dalmatino koja vječne zahvale šalje upravo publici i fanovima koji ih vjerno prate kako na koncertima, tako i po pitanju podrške nove glazbe.

Novi singl “Refužo” predivna je suptilna balada pomalo intrigantnog i misterioznog naziva čija se tematika bazira na poruci o ljubavi s kojom se ne bi trebalo olako razbacivati i dozirati je na rinfuzu. Ideja za novu pjesmu “Refužo” rodila se 2018. godine u Adelaideu na trećoj australskoj turneji Dalmatina.

Singl “Refužo” objavljen je za diskografsku kuću Dancing Bear i riječ je o njihovom prvom materijalu u 2021. godini koji se na savršen način uklopio u ljetni ambijent. Nova ljubavna pjesma Dalmatina osvojit će vas upečatljivim stihovima te predivnim melodijama, aranžmanima i vokalnim dionicama koje diraju u srce.

Podsjećamo kako je video spot “Refužo” nedavno prikupio preko milijun pregleda na YouTubeu, dok se singl čitavog ljeta našao među Top 40 najemitiranijih hrvatskih radijskih pjesama. Njihova zavidna pjesmarica bogatija je za još jedan veliki hit koji su u kratkom periodu zavoljeli svi njihovi fanovi, u što se možemo uvjeriti i po mnoštvu komentara na svim kanalima.

More in pop!mix/news

To Top