Connect with us

POP!MIX

Daliborovo Granje i Vostok 1.10. u KSET-u

pop!mix/news

Daliborovo Granje i Vostok 1.10. u KSET-u

Daliborovo Granje i Vostok 1.10. u KSET-u

S velikom žalosti i tugom u srcu javljamo da će u petak, 1. listopada u KSET-u na onaj kraj poći Daliborovo Granje.

Voljeni stričevi, ujaci, sinovi, braća i dokumci: Filip Toplek, Alan Horvat (gitare), David Lesjak (bas), Andrija Munđar (bubnjevi) te Tomica Oskoruš (truba) odlučili su taj dan upustiti se u zvučno istraživanje zagrobnog života.
Koncertna komemoracija, ironično, bit će izvedba njihovog posljednjeg albuma “Hainin” uživo.

Osim skorog prelaska na onaj svijet, Daliborovo Granje iza sebe ima dva albuma, prvi je istoimeni album iz 2015., dok je drugi album “Hainin” izašao krajem prošle godine, a u KSET-u će napokon doživjeti samostalnu post mortem koncertnu premijeru u Zagrebu.

“Hainin” je također njihov najpopularniji album koji je prepoznat i daleko van okvira Hrvatske zahvaljujući YT kanalu Underrated albums.

Na želju pokojnika, sahrani će prethoditi Vostok koji nosi mješavinu raznih glazbenih smjerova s dozom psihodeličnog rocka, novog talasa sve skupa uz pokoji eksperimentalni element.

Mladi bend iz Zagreba, nazvan po svemirskom programu koji je vodio prvog čovjeka u svemir i natrag čine tri prijatelja: Egon Rešetar (gitara i vokal), Marin Horvat (bas) i Marin Đaković (bubnjevi). Album prvijenac “1961.” predstavlja njihov karakterističan pristup glazbi o kojem se u glazbenim krugovima priča od izlaska albuma, a sam album ime je dobio po godini putovanja letjelice u svemir. Album su izbacili ove godine, te će ga premijerno izvesti pred zagrebačkom publikom u KSET-u prije Daliborovog Granja.

Karte je moguće nabaviti po cijeni od 60 kn u KSET-u i Dirty Old Shopu.
Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.
Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.
Facebook event

More in pop!mix/news

To Top