Connect with us

POP!MIX

Daleka obala sprema novi singl i veliki koncert u Domu sportova

pop!mix/news

Daleka obala sprema novi singl i veliki koncert u Domu sportova

Foto: Promo

Daleka obala sprema novi singl i veliki koncert u Domu sportova

Kreativna mašina zvana Daleka obala zahuktala se punom parom – na krilima novoprobuđene energije okupljenih članova omiljeni dalmatinski rock sastav osvaja nas pjesmu po pjesmu, a sada su spremni svu silinu ovog kreativnog tsunamija pretočiti u nezaboravne koncertne nastupe.

U sinergiji s novim pjevačem, poznatim hrvatskim saksofonistom Jakšom Jordesom koji se savršeno uklopio u prepoznatljivu glazbenu sliku Daleke obale, bend je posljednjih mjeseci nizao radijske hitove – „Od tebe ća”, „U reggaeu je spas”, „Cvijet“, „Rođendan, Božić i Nova godina“, a uskoro će nam ravno iz studija isporučiti najnoviji singl! Pjesmu ”Kao sad” premijerno će na svim streaming servisima predstaviti već 04. ožujka 2022.

Poletne i pamtljive stihove pjesme „Kao sad“ taman ćemo imati priliku upamtiti kako bismo ih uglas pjevali s Dalekom obalom na njihovom velikom koncertu u Domu sportova najavljenom za 23. travnja 2022.

Nakon što su u jesen 2019. godine objavili ponovno okupljanje, iako bez legendarnog frontmena Marijana Bana, ali uz njegov blagoslov, vijest o novim aktivnostima Daleke obale odjeknula je među mnogobrojnim obožavateljima, starim i novim. S najavljenim velikim koncertnim nastupom za početak 2022., njihova publika će konačno doći na svoje i iz sveg glasa uživo zapjevati hitove koji su obilježili generacije, kao i osjetiti puni potencijal novih objavljenih uspješnica u neponovljivoj izvedbi Zorana Ukića na bubnjevima, Borisa Hrepića – Hrepe na basu, Jadrana Vuškovića na gitari, uz karizmatični vokal i frontmensku energiju Jakše Kriletića Jordesa!

Najavljeni koncert limitiranog je kapaciteta, sukladno mjerama i preporukama HZJZ i stožera Civilne zaštite RH, a ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji su putem sustava Eventim i to po cijeni od 120,00 kn, dok će cijena ulaznica na dan koncerta iznositi 150,00 kn.

**Program je sufinanciran putem natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije**

More in pop!mix/news

To Top