Connect with us

POP!MIX

Crvena jabuka za Valentinovo u Boogaloou !

pop!mix/news

Crvena jabuka za Valentinovo u Boogaloou !

Foto: PR

Crvena jabuka za Valentinovo u Boogaloou !

Omiljeni romantičari glazbene scene s vječnom tematikom ljubavi, Crvena Jabuka u mjesecu ljubavi dolazi u zagrebački Boogaloo te ujedno slavi 35 godina postojanja! Jedan od najpopularnijih pop-rock bendova naših prostora u subotu, 12. veljače nakon tri godine vraća se u ovaj zagrebački klub. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna mogu se kupiti do 1. veljače, a nakon toga će koštati 90. Na ulazu će im cijena biti 100 kuna.

„Djeca“ glazbenog pokreta new primitives, koji su ime dobili po jabuci koju je netko 80-e donio na jednu probu, generacijama su nezaobilazan dio repertoara svake zabave, tuluma, vjenčanja, sastanka, ali i rastanka. Crvena jabuka „rođena“ je 1985. godine u Sarajevu, a do danas broje 17 studijskih, tri koncertna i sedam kompilacijskih albuma.

Kroz period od 35 godine postojanja, promijenili su postav više puta pa je tako Žera ostao jedini originalni član benda. U Boogaloo dolaze u aktualnoj postavi : Dražen Žerić (vokal), Krešimir Kaštelan (bas gitara), Adrian Borić (bubnjevi), Igor Matković (klavijature) i Tomislav Škrak (gitara), gdje će nam izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „Bježi kišo s prozora“, „To mi radi“, „Tugo nesrećo“, „Zovu nas ulice“, „Riznice sjećanja“ i još mnoge druge.

More in pop!mix/news

To Top