Connect with us

POP!MIX

Cesaricu za Radijski hit godine osvojio je Matija Cvek

pop!mix/news

Cesaricu za Radijski hit godine osvojio je Matija Cvek

Foto: Matej Grgić

Cesaricu za Radijski hit godine osvojio je Matija Cvek

Statuu za Radijski hit godine glazbene nagrade Cesarica ove godine odnio je Matija Cvek za pjesmu “Ptice” koja je punih godinu dana bila jedna od najemitiranijih pjesama u radijskom eteru.

S tom je pjesmom osvojio i prošlogodišnji Zagrebački festival, a publika je odlučila da su njegove „Ptice” najbolja pjesma i proglasili je Hitom siječnja za nagradu Cesarica.

Ovaj samozatajni, ali izuzetno karizmatični mladi glazbenik, profilirao se u pjevača sa stavom i glasom i to pokazuje svakom novom pjesmom.

Hit siječnja nije jedina nagrada koju je ove godine dobio od publike. Za hit srpnja proglašna je pjesma „Zaplesala je s ljetom” koju je izveo s Markom Kutlićem.

Sinoćnju dodjelu Matija je otvorio upravo s pjesmom „Ptice”, a pjesmu „Zaplesala je s ljetom” je izveo sam.

„Hvala vam svima što ste me razveselili s ovom nagradom. Hvala svim radijskim urednicima koji su prepoznali ovu pjesmu. Prvenstveno hvala publici koja je napravila da cijela prošla godina bude predivna i da imam  toliko lijepih dojmova i uspomena s ovom pjesmom. Žao mi je što Marko Kutlić nije uspio sa mnom izvesti pjesmu „Zaplesala je s ljetom”. Svi mu želimo  brzo ozdravljenje, a siguran sam da će biti bezbroj prilika da zajedno nastupamo s ovom pjesmom. Čestitam i pobjednicima svih Cesarica. – rekao je Matija Cvek

Čestitamo Matiji i svim ostalim dobitnicima!

Pjesmu „Ptice” Matije Cveka slušajte i digitalno:

https://bfan.link/ptice-1

More in pop!mix/news

To Top