Connect with us

POP!MIX

CAMBI. I MARIJA MIRKOVIĆ (ex The Frajle) donose ljetnu glazbenu poslasticu u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti

pop!mix/news

CAMBI. I MARIJA MIRKOVIĆ (ex The Frajle) donose ljetnu glazbenu poslasticu u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti

CAMBI. I MARIJA MIRKOVIĆ (ex The Frajle) donose ljetnu glazbenu poslasticu u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti

EDIT: Najavljeni koncert vokalnog sastava Cambi i Marije Mirković koji se trebao održati u nedjelju, 18.7. u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti odgađa se zbog najave loših vremenskih uvjetaKoncert se odgađa do daljnjega, a novi će datum biti naknadno objavljen, te će za njega vrijediti već kupljene ulaznicePovrat novca za kupljene ulaznice može se ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene, odnosno putem sustava Eventim.

CAMBI., splitski vokalni sastav koji je osvojio publiku i glazbenu scenu izvedbom pjesme Zaljubljen na ovogodišnjoj Dori, koja je u međuvremenu postala jedna od najizvođenijih u domaćem eteru, a sada ju uspješno slijedi Bambina mia‘ koju su snimili u suradnji s TBF-om, 18. srpnja konačno dolazi pred zagrebačku publiku.

U nedjelju, 18. srpnja, CAMBI. će nastupiti u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti, a s njima će pozornicu dijeliti Marija Mirković, autorica pjesme ‘Zaljubljen’ i donedavno članica popularnih The Frajli koja svoj glazbeni put nastavlja samostalno. Cijenjena skladateljica i tekstopisac u Zagrebu će predstaviti vlastite pjesme i izvedbe koje je skladala za The Frajle, kao i mnoge druge izvođače te će se pridružiti splitskoj ekipi s kojom nastavlja kreativnu glazbenu suradnju.

CAMBI. će publici, uz već spomenute pjesme predstaviti još nekoliko pjesama koje su objavili u posljednje dvije godine, a na kojima su surađivali, između ostalih s Nenom Belanom (Oceani ljubavi) i Giulianom (Zovem prijatelje moje). Zapažene suradnje s poznatim imenima i novi prepoznatljivi imidž kojim su osvojili u prvom redu žensku publiku, predstavile su ovaj sastav široj publici koja je vrlo brzo odlično reagirala na novi, moderniji glazbeni izričaj višeglasnog pjevanja.

“Trenutno gajimo možda i jedinstven đir na našoj estradi pošto nemamo nešto poznatijih vokalnih sastava ovog tipa koji nastupaju uz prateći band. Što se tiče biranja pjesama – “potraga” za pravom je proces koji je jako bitan. Treba naći onu koju možeš iznijeti kao zaista svoju.” – u jednom je intervjuu rekao Jure, a njihov aktualni singl ‘Bambina mia’ dokaz je da je potraga bila itekako uspješna! ‘Bambina mia’ je zabavna, plesna i pamtljiva, pjesma, suradnja sa splitskim hip-hop legendama TBF-om koju će uskoro i uživopremijerno predstaviti na 61. Splitskom festivalu.

Nakon splitske na zagrebačku pozornicu, s još jednom vrsnom pjevačicom i poznatom radijskom voditeljicom, Ginom DamjanovićSve ovo je već sasvim dovoljno da najavimo ovaj koncert kao pravu ljetnu glazbenu poslasticu, koja će se dogoditi 18. srpnja u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti, prostora koji se već profilirao kao sjajna lokacija za prestižne glazbene događaje.

Ulaznice za ovaj event su u prodaji u sustavu Eventim po cijeni od 120 kuna, koncert se održava uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH, te za dolazak na isti nije potrebna potvrda o cijepljenju ili negativan test.

More in pop!mix/news

To Top