Connect with us

POP!MIX

Buč Kesidi u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti

pop!mix/news

Buč Kesidi u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti

Buč Kesidi u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti

Bez sumnje najznačajnije regionalno novo ime na sceni u zadnje dvije godine, pančevski indie dvojac Buč Kesidi, konačno dolazi na zagrebački koncert i to u dvorište Akademije likovnih umjetnosti u Ilici 85 u petak 24. rujna.

Bend koji je proizveo ogroman hype u cijeloj regiji fantastičnim albumom “Euforija”, koji je uvršten na ljestvice najboljih albuma te godine, kasnije ga je objavio i na ekspresno rasprodanom vinilnom izdanju. Buč Kesidi potvrdili su svoj status ovoga ljeta nizom fantastičnim nastupa na najvećim festivalskim pozornicama regije.

Buč Kesidi – “Nema ljubavi u klubu” 

Bend je ujedno snimio svoj prvi koncertni film pod nazivom “Buč Kesidi: Euforija uživo”, a uz nova izvođenja hvaljenog albuma i nekoliko starih hitova, na filmskom platnu uvode u svoj glazbeni svijet. Predstavljen je regionalnom turnejom ovog ljeta po Cinestar kinima u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji.

Kritika hvali glazbu i tekstove nazivajući pjesme himnama generacije, a milijunski pregledi na YouTubeu i rasprodani koncerti koji se pamte govore da Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe Buč Kesidi naziva, opravdavaju poziciju regionalnih zvijezda.

Buč Kesidi – “Đuskanje ne pomaže”

Koncert u Zagrebu trebao bi biti konačna potvrda njihovog statusa i u Hrvatskoj, gdje fanovi željno očekuju Buč Kesidi nastupe kroz cijelo ovo pandemijsko vrijeme. Susret je konačno dogovoren za petak 24. rujna u limitiranom kapacitetu Dvorišta Akademije likovnih umjetnosti, sa samo 400 dostupnih ulaznica.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kn na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Ostane li ih, na dan koncerta će cijena iznositi 100 kn.

More in pop!mix/news

To Top