Connect with us

POP!MIX

Božićna priča uz Prljavo kazalište u varaždinskoj Areni

pop!mix/news

Božićna priča uz Prljavo kazalište u varaždinskoj Areni

Božićna priča uz Prljavo kazalište u varaždinskoj Areni

Ostalo je manje od mjesec dana do jednog od najiščekivanijih koncerata u Varaždinu i sve je spremno za završnicu turneje Prljavog kazališta, a ujedno i njihovog prvog koncerta u varaždinskoj Areni.

“Krajem mjeseca, točnije 26. prosinca „Zaustavite zemlju“ jer Prljavci dolaze u varaždinsku Arenu koji će upravo ovom pjesmom zapaliti publiku i prirediti im spektakl za pamćenje.” – poruka je koju su poslali organizatori.

Nakon svjetske turneje na kojoj su još jednom podsjetili publiku diljem svijeta zašto slove za jedan od najboljih hrvatski rock bendova, svojim nastupom u Varaždinu će u dva sata predstaviti pjesme koje su ostavile veliki trag u hrvatskoj kulturi i glazbenoj sceni.

Osim što će izvesti neke od svojih najvećih hitova kao što su „Heroj ulice”, „Sve je lako kad si mlad“, „Ruža hrvatska“, „Ne zovi mama doktora“ „Kiše jesenje“, „Mojoj majci“ na njihovom bogatom repertoaru naći će se i prigodne božićne pjesme koje će upotpuniti i zaokružiti cijelu priču. Vrhunac večeri će pripasti pjesmi koja je na neki način i sinonim za Božić i blagdansko raspoloženje. Pjesma „Marina“ započinje stihovima „Na božićno jutro, sneno i mutno u kaputu očevom, malčice prevelikom, došao sam na njena vrata da joj kažem baš da odlazim…“, a evocira neke možda davno zaboravljene uspomene i svatko od nas ima trenutak u životu koji nas podsjeća na ove predivne stihove i glazbu koju su nam Prljavci svih ovih godina pružali.

Grupa Prljavo kazalište nastavlja svoj glazbeni put pa će tako nakon proslave 40. godina postojanja krenuti i u sljedećih 40. godina karijere, a početkom godine započinje i snimanje novih studijskih materijala.

Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim i na sljedećim prodajnim mjestima:
* Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
* Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
* Ivanec – Kavana Ivana
* Novi Marof – Caffe bar Piccolo
* Ludbreg – Caffe bar Rondo
* Mursko Središće – Caffe bar Parks
* Prelog – City bar
* Palovec – Domino bar
* BP Petrol

More in pop!mix/news

To Top