Connect with us

POP!MIX

Billie Eilish objavila novi singl i video

pop!mix/news

Billie Eilish objavila novi singl i video

photo credit: Kelia Anne MacCluskey

Billie Eilish objavila novi singl i video

Ususret ljetu i najavljenom drugom albumu naslova „Happier Than Ever”Billie Eilish je objavila još jedan singl! Najnovija pjesma višestruke dobitnice nagrade Grammy nosi naziv „Lost Cause”, a uz nju je predstavljen i službeni videospot kojeg je i ovoga puta osmislila i režirala Billie!

Iščekivani studijski album „Happier Than Ever” bit će objavljen 30. srpnja, a dosad smo već imali priliku poslušati nekoliko pjesama koje će se na njemu naći – „my future”„Therefore I Am” te nedavno otkrivenu „Your Power”, kojom je započela novu eru u svojoj karijeri i za koju je također režirala spot. 

Podsjećamo, Billie Eilish jedna je od najuspješnijih glazbenica gen-z generacije, koja je svojim debitantskim singlom „ocean eyes” u vrlo kratkom vremenu osvojila čitav svijet. Prvim studijskim albumom „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” ona i njen brat FINNEAS, s kojim stvara glazbu, obilježili su dodjelu Grammy nagrada održanu 2020. godine, osvojivši priznanja u svim ključnim kategorijama. Billie je na taj način ispisala povijest kao najmlađa glazbenica kojoj je to uspjelo.

Svestrana je 19-godišnjakinja i ove godine policu ukrasila novim Grammy priznanja, a uz najavu novog albuma, 2021. je već obilježila dokumentarnim filmom „The World’s A Little Blurry”, objavom knjige „BILLIE EILISH” obogaćene stotinama do sad neviđenih fotografija te potvrdom novih koncertnih datuma.

More in pop!mix/news

To Top